Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Edi Iordănescu nu se va putea baza pe unul dintre titularii din Finlanda, la ultimul meci din Nations League, cu Bosnia

Alex Masgras

Publicat 24/09/2022 la 12:32 GMT+3

România a încheiat la partida din Finlanda, scor 1-1, iar acum se pregătește pentru partida de pe teren propriu, cu Bosnia. Pentru partida din Giulești, Edi Iordănescu nu se va putea baza pe Marius Marin, cel care a văzut cartonașul galben în a doua repriză de la Helsinki.

Edi Iordănescu și Ionel Gane

Credit imagine: Eurosport

România a încheiat la egalitate partida din deplasare cu Finlanda, scor 1-1, iar echipa lui Edi Iordănescu se pregătește pentru ultimul duel al grupei, cel de pe teren propriu cu Bosnia.
Pentru partida din Giulești, selecționerul nu se va putea baza pe unul dintre titularii de la Helsinki. În timpul reprizei a doua dintre Finlanda și România, Marius Marin a oprit un contraatac al gazdelor și a văzut cartonașul galben. El va fi suspendat pentru ultima partidă a grupei, atunci când România va încerca să evite retrogradarea în Liga C din Nations League.
Marius Marin nu era singurul jucător în pericol de suspendare. Nicușor Bancu, Cristi Manea, Răzvan Marin și George Pușcaș se numărau și ei printre jucătorii care ar fi putut rata partida de la București cu Bosnia, în cazul în care ar fi fost avertizați vineri seară.
Citește și:

România, ultima în grupa 3 din Liga B, cu un meci înainte de final

Înaintea ultimului meci al Grupei 3 din Liga B a Nations League, România se află pe ultimul loc, cu doar 4 puncte. Singurele puncte obținute de naționala lui Edi Iordănescu au fost obținute împotriva Finlandei.
În ultimul meci, România va primi vizita Bosniei, echipă care va încheia grupa pe primul loc, având deja 11 puncte și un avans de 4 puncte față de Muntenegru, echipa clasată pe locul al doilea.
În urma rezultatului înregistrat în Finlanda, România este obligată să câștige partida din Giulești cu Bosnia și speră la o mână de ajutor din partea celor din Muntenegru, care vor juca pe teren propriu contra Finlandei, echipa care se află în acest moment pe locul al treilea, cu 5 puncte.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo