Ionuț Radu, entuziasmat după debutul la națională! Ce mesaj a transmis după victoria cu Bosnia

Bianca Dumitru

Publicat 27/09/2022 la 18:03 GMT+3

România a învins-o pe Bosnia în ultimul meci din această ediție a Ligii Națiunilor, fără a reuși să se salveze, însă, de la retrogradarea în Liga C. La aproape 24 de ore de la meci, Ionuț Radu a transmis un mesaj pe rețelele de socializare.

Ionuț Radu (România)

Credit imagine: facebook

România a câștigat în această seară, cu scorul de 4-1, duelul cu Bosnia și Herțegovina, din ultima etapă a grupelor Ligii Națiunilor. Rezultatul, deși spectaculos, nu i-a ajutat pe "tricolori", care au retrogradat în Liga C, încheind această ediție a competiției pe ultimul loc în grupă.
În ciuda retrogradării, fotbaliștii lui Edi Iordănescu s-au arătat optimiști cu privire la ce urmează pentru echipa națională. Unul dintre cei care și-au exprimat entuziasmul este Ionuț Radu.
Portarul, care a debutat în această lună în tricoul echipei naționale de seniori, s-a arătat entuziasmat de atitudinea "tricolorilor", fiind convins că România poate avea un viitor strălucit.
"O victorie frumoasă într-o seară tristă! E însă un meci ce poate reprezenta fundația pe care putem construi un viitor frumos. Ne oferă speranță și încredere! Hai România!", a fost mesajul postat de Ionuț Radu pe contul său de Instagram.
Ionuț Radu
Citește și:

STANCIU ȘI PUȘCAȘ, OPTIMIȘTI DUPĂ VICTORIA CU BOSNIA

Părerea lui Ionuț Radu a fost împărtășită și de alți fotbaliști ai echipei naționale. După meciul din Giulești, Nicolae Stanciu s-a declarat de modul în care jucătorii echipei naționale au evoluat în ultimele două meciuri.
"Punctul de plecare a fost meciul din Finlanda. S-a văzut o îmbunătățire a jocului, a ceea ce însemnă să porți tricoul naționalei. Aceste două meciuri au schimbat impresia. Vreau să îi felicit pe băieți pentru atitudinea din aceste două meciuri și cred că trebuia să le caștigăm pe ambele. Vreau să le mulțumesc fanilor care ne-au încurajat și vreau ca de la anul să fie alături de noi", a spus Stanciu.
De asemenea, George Pușcaș s-a arătat optimist cu privire la viitorul echipei naționale. Atacantul a spus că regretă retrogradarea, dar că speră ca "tricolorii" să continue rezultatele pozitive obținute în ultimele zile.
"A fost o seară plăcută pentru victorie, pentru rezultat și pentru prestația echipei. Ar trebui să luăm tot ce a fost bun. Faptul că am retrogradat este singurul lucru negativ. Este greu când închei grupa cu o victorie și retrogradezi. Nu e plăcut. Trebuie să luăm tot ce a fost bun în meciurile anterioare, să avem grupul pe care l-am format și să continuăm.
Aceste două jocuri ar trebui să fie un punct de plecare, să aducem prospețime și să ne îndreptăm către cât mai multe victorii”, a declarat George Pușcaș.
Pentru "tricolori" urmează, pe 9 octombrie, în Germania, tragerea la sorți a grupelor din preliminariile EURO 2024. România se află în cea de-a treia urnă valorică și ar putea da peste adversari precum Spania, Portugalia, Italia, Belgia, Franța sau Anglia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo