Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Kane, după ce Anglia a retrogradat în Nations League: "Nu trebuie să ne panicăm". Fanii i-au cerut demisia lui Southgate

Alex Masgras

Publicat 24/09/2022 la 11:27 GMT+3

Anglia a retrogradat în Liga B din Nations League, după înfrângerea de vineri seară din Italia. Vicecampioana Europei continuă forma slabă, iar fanii îi cer demisia selecționerului Gareth Southgate. Harry Kane, căpitanul Angliei, spune însă că nu există motive de panică înaintea Cupei Mondiale din Qatar.

MILAN, ITALY - SEPTEMBER 23: Gareth Southgate Coach of England during the UEFA Nations League League A Group 3 match between Italy and England at San Siro on September 23, 2022 in Milan, Italy. (Photo by Stefano Guidi/Getty Images)

Credit imagine: Getty Images

Anglia a retrogradat în Liga B din Nations League, după ce vicecampioana Europei a fost învinsă de Italia vineri seară. Campionii Europei au câștigat cu 1-0 partida de la Milano, iar fanii englezi care au făcut deplasarea în Italia i-au cerut demisia lui Southgate și i-au huiduit pe jucători.
Anglia, care nu a mai înscris din acțiune în ultimele 450 de minute, a pierdut în urma golului marcat de Giacomo Raspadori în minutul 68. Cu mai puțin de două luni înaintea debutului Cupei Mondiale din Qatar, căpitanul echipei, Harry Kane, a declarat că înțelege reacția fanilor, dar că nu existe motive de panică:
"Cred că, per total, am avut șansele mai bune în acest meci. Un moment bun al lor și au marcat. Chiar și din acel moment, noi am dominat. Ne-am creat șanse, mai ales în repriza a doua.
Avem jucători plini de încredere, jucători care vor mingea, jucători care vor să atace. Am arătat destul de solid și în apărare, mai puțin la faza respectivă.
Nu trebuie să ne panică. Știm ce am realizat în ultimii patru ani, știm ce vrem să realizăm de acum înainte. Este o perioadă în care toată lumea este dezamăgită, dar mergem mai departe, să fim siguri că trebuie să fim pregătiți pentru meciul de luni", a spus Harry Kane la Channel 4 după partidă.
Citește și:

Anglia a retrogradat în Liga B din Nations League

Anglia, fără șanse de a mai rămâne în Liga B, va disputa ultima partidă înaintea Cupei Mondiale luni seară, atunci când va primi vizita Germaniei, echipă care a fost învinsă seara trecută pe teren propriu de Ungaria.
În urma acestei înfrângeri, nici Germania nu mai are șanse la primul loc, cel care asigură calificarea în play-off-ul Nations League. Partida decisivă pentru primul loc al grupei va avea loc la Budapesta, între Ungaria și Italia. Ungurii se află pe primul loc, cu 10 puncte, în timp ce italienii, aflați pe locul secund, au 8 puncte. Clasamentul este continuat de Germania, cu 6 puncte, și Anglia, cu doar 2 puncte în 5 partide.
La Cupa Mondială, semifinalista din 2018 face parte din Grupa B, grupă din care mai fac parte Iran, SUA și Țara Galilor. Prima partidă a englezilor va avea loc pe 21 noiembrie, atunci când vor întâlni Iranul.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo