După un nou sezon lung, jucătorii de top se pregătesc pentru meciurile la echipa națională din luna iunie. În această săptămână va debuta a treia ediție UEFA Nations League, o competiție care lui Kevin De Bruyne nu i se pare importantă.
După un sezon extrem de obositor la Manchester City, echipă cu care a cucerit un nou titlu în Premier League, Kevin De Bruyne trebuie să mai aștepte vacanța. În luna iunie, Belgia va juca patru meciuri în doar 11 zile în Nations League, fiind într-o grupă cu Țările de Jos, Polonia și Țara Galilor.
Înaintea acestor partide, Kevin De Bruyne a vorbit despre importanța competiției:
Liga Națiunilor UEFA
Care este starea de spirit a lui Edi Iordănescu după debutul în Liga Națiunilor! "Se va ridica"
26/06/2022 LA 14:16
"Pentru mine, Nations League nu e o competiție importantă. Trebuie să jucăm aceste meciuri, dar este mai mult un fel de pregătire. Toată lumea a avut un sezon greu. Din momentul în care suntem pe teren, cu toții trebuie să facem ce știm mai bine. Vreau să câștig, dar nu am prea multe lucruri de spus despre asta", a declarat De Bruyne, potrivit Daily Mail.
Citește și:

De Bruyne, deranjat de faptul că jucătorii au prea puține zile libere

Kevin De Bruyne și-a exprimat nemulțumirile legate de faptul că fotbaliștii au doar trei săptămâni de vacanță pe an. După un sezon lung, aceștia sunt nevoiți să continue munca pentru încă o lună de zile, la echipele naționale.
"Ca jucători putem să vorbim despre vacanțe și odihnă, dar nu avem putere de decizie. Facem ceea ce trebuie să facem și asta e. Avem trei săptămâni de vacanță pe an. Oamenii din afara fenomenului nu înțeleg cum se simte un jucător la finalul unui sezon. Și nici nu trebuie să o facă, nu se va schimba nimic. Nici nu are rost să vorbim despre asta", a mai spus De Bruyne.
În acest sezon, Kevin De Bruyne a evoluat în 49 de partide pentru Manchester City și Belgia în toate competițiile, marcând 20 de goluri. Alături de echipa lui Pep Guardiola, a cucerit un nou titlu în Premier League, după o luptă cu Liverpool care s-a dat până în ultima etapă.
Liga Națiunilor UEFA
Ce variantă ar putea avea România după Edi Iordănescu! "Ne limităm mult aria de selecție"
20/06/2022 LA 08:20
Liga Națiunilor UEFA
Critici dure la adresa FRF: "Aici s-a dorit să se ajungă!" Ce jucător a fost mustrat de Mircea Sandu
17/06/2022 LA 20:14