Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Messi și Ronaldo, întrecuți de un atacant sârb care a reușit o performanță impresionantă la națională

Bianca Dumitru

Publicat 28/09/2022 la 10:09 GMT+3

Una dintre partidele din ultima etapă a grupelor Ligii Națiunilor a fost Norvegia - Serbia. În acest meci, Aleksandar Mitrovic a reușit o performanță remarcabilă, depășind numerele înregistrate de Cristiano Ronaldo și Lionel Messi.

Serbia (Mitrovic, Vlahovic)

Credit imagine: Getty Images

Marți seară s-au încheiat meciurile din această ediție a grupelor Ligii Națiunilor. Una dintre partidele serii a fost Norvegia - Serbia, duel în care Aleksandar Mitrovic a reușit o performanță impresionantă.
Sârbii s-au impus cu scorul de 0-2 în Oslo, Dusan Vlahovic ducându-și echipa în avantaj în minutul 42, iar Mitrovic stabilind scorul final în startul reprizei secunde.
Prin reușita din minutul 54, atacantul sârb în vârstă de 28 de ani a ajuns la 50 de goluri în tricoul echipei naționale a Serbiei. Acestea au fost înscrise în doar 76 de meciuri.
Astfel, Mitrovic i-a depășit la capitolul eficacitate pe Cristiano Ronaldo și Lionel Messi, care au marcat 50 de goluri pentru naționalele lor în 114, respectiv 107 partide.
Citește și:

Serbia, în grupă cu Brazilia la Mondial

Pentru echipa lui Dusan Vlahovic și Aleksandar Mitrovic urmează turneul final al Campionatului Mondial de fotbal din Qatar. Sârbii fac parte din grupa G, alături de Elveția, Camerun și Brazilia.
Serbia s-a calificat la turneul final de pe primul loc al grupei preliminare A, fiind neînvinsă în cele 8 etape. În ultima rundă, sârbii au învins-o dramatic pe Portugalia, la Lisabona, cu scorul de 1-2.
Campionatul Mondial din Qatar, 2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo