Un tehnician interesat aproape exclusiv de rezultat, Dan Petrescu a fost convins că și România lui Edi Iordănescu va evolua în același registru în ultimele două partide din iunie, din Liga Națiunilor.
Tricolorii au început execrabil grupa a 3-a din urna B a UEFA Nations League, fiind învinși atât de Muntenegru, cât și de Bosnia. Ca atare, înainte de duelul cu Finlanda, de sâmbătă, din Giulești, puțini mai credeau în prima reprezentativă.

Dan Petrescu a pariat pe România

Liga Națiunilor UEFA
Care este starea de spirit a lui Edi Iordănescu după debutul în Liga Națiunilor! "Se va ridica"
26/06/2022 LA 14:16
Printre optimiști s-a numărat însă Dan Petrescu, antrenorul care a rescris istoria fotbalului românesc la cârma CFR-ului. Un tehnician care a dus "catenaccio-ul" la rang de artă, fostul fundaș dreapta al naționalei a pariat cu jucătorii clujeni că băieții lui Iordănescu Jr vor câștiga atât cu Finlanda, cât și în returul cu Muntenegru, de marți, cu același scor, 1-0.
"O sută de euro, am dat mâna, am zis că batem ambele meciuri, 1-0. Întrebaţi-i!", a dezvăluit Dan Petrescu pentru as.ro.
Predicția "Bursucului" pentru confruntarea cu Finlanda a fost corectă, rămâne acum ca tricolorii să repete meciul bun făcut și marți, când tot în Giulești vine Muntenegru, pentru meciul retur din grupă (la Podgorica a fost 2-0 pentru Marusic&Co).
România e ultima în grupă, dar victoria cu Finlanda, dublată de egalul dintre Muntenegru și Bosnia (1-1) au făcut ca lupta să fie cât se poate de deschisă. Între Bosnia, prima clasată, și tricolori e o distanță de doar două puncte.
Liga Națiunilor UEFA
Ce variantă ar putea avea România după Edi Iordănescu! "Ne limităm mult aria de selecție"
20/06/2022 LA 08:20
Liga Națiunilor UEFA
Critici dure la adresa FRF: "Aici s-a dorit să se ajungă!" Ce jucător a fost mustrat de Mircea Sandu
17/06/2022 LA 20:14