Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Portugalia și Spania, victorii în Liga A din Nations League! Toate rezultatele serii

Alex Masgras

Publicat 09/06/2022 la 23:51 GMT+3

Portugalia s-a impus în această seară pe teren propriu cu Cehia, scor 2-0, în timp ce Spania a câștigat duelul de la Geneva cu Elveția, scor 1-0. Bulgaria a produs una dintre surprizele serii, încheiând la egalitate partida din Gibraltar, scor 1-1.

Portugal-República Checa

Credit imagine: EFE

Portugalia se distanțează în Grupa 2 din Liga A din Nations League. Campioana Europei din 2016 a câștigat partida din această seară de pe teren propriu cu Cehia, scor 2-0. Joao Cancelo și Goncalo Guedes au rezolvat partida în din prima repriză în decurs de 5 minute, grație golurilor marcate în minutele 33 și 38.
În cealaltă partidă a serii, Spania s-a impus cu 1-0 pe terenul Elveției. Unicul gol al partidei a fost marcat tot în prima repriză, de Pablo Sarabia, în minutul 13.
După primele trei partide ale grupei, Portugalia este lider, cu 7 puncte, în timp ce Spania se află pe locul al doilea, cu 5 puncte. Cehia se află pe locul 3, cu 4 puncte, în timp ce Elveția rămâne codașa grupei, fără vreun punct obținut în primele trei partide de până acum.
Citește și:

Serbia, victorie în Suedia. Norvegia și Slovenia, remiză fără goluri

Serbia a câștigat duelul cu Suedia din deplasare din Grupa 3 a Ligii B din Nations League, scor 1-0. Singurul gol al partidei de pe Friends Arena a fost marcat de jucătorul lui Real Madrid, Luka Jovic, în minutul 45+3.
În celălalt meci al grupei, Norvegia și Slovenia au încheiat la egalitate, scor 0-0. Norvegienii nu au putut profita de faptul că oaspeții s-au aflat în inferioritate numerică din minutul 63, după ce Blazic a văzut cartonașul roșu.
După primele trei partide, Norvegia rămâne lider, cu 7 puncte, fiind urmată de Serbia, cu 6 puncte. Suedia se află pe locul 3, cu 3 puncte, în timp ce Slovenia este codașa grupei, cu un singur punct obținut în primele trei meciuri.
Printre surprizele serii se numără egalul Bulgariei în Gibraltar (1-1), dar și înfrângerea la scor a Macedoniei de Nord pe teren propriu contra Georgiei (0-3).

Rezultatele serii în UEFA Nations League

Liga A
  • Portugalia – Cehia 2-0
  • Elveția - Spania 0-1
Liga B
  • Norvegia – Slovenia 0-0
  • Suedia – Serbia 0-1
Liga C
  • Gibraltar – Bulgaria 1-1
  • Grecia – Cipru 3-0
  • Kosovo – Irlanda de Nord 3-2
  • Macedonia de Nord – Georgia 0-3
Liga D
  • Malta – Estonia 1-2
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo