Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

România, criticată dur în presa din Bosnia înaintea partidei de luni! "Au o serie groaznică"

Eurosport
DeEurosport

Publicat 25/09/2022 la 16:42 GMT+3

România nu este văzută drept o amenințare de către presa din Bosnia, care a făcut o analiză asupra tricolorilor. Adversarii noștri și-au asigurat șefia grupei, iar naționala lui Edi Iordănescu se luptă să scape de retrogradarea în Liga C.

Finlanda - România

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Dani Morar
România se află într-o poziție foarte incomodă înaintea duelului cu Bosnia din Nations League. De acest meci poate depinde retrogradarea naționalei în Liga C din Nations League. Bosnia și-a asigurat deja primul loc în grupă, astfel că va promova în Liga A, printre granzii din Europa.
Naționala antrenată de Edi Iordănescu a fost analizată în presa din Bosnia, iar jurnaliștii de acolo au scos în evidență forma proastă pe care o traversează tricolorii. Adversarii noștri știu că avem nevoie de un rezultat bun pentru a evita retrogradarea și încearcă să profite de presiunea de pe umerii jucătorilor români.
"Dacă noi ne aflăm într-o poziție confortabilă în urma rezultatelor excelente obținute, următorii noștri adversari se află într-o situație rea înaintea meciului de la București, de luni.
România are o serie groaznică de rezultate în acest an sub comanda antrenorului Edi Iordănescu. Ei au remizat contra Finlandei, 1-1, iar acum sunt pe ultimul loc în grupă și trebuie să lupte din greu contra 'dragonilor' pentru a rămâne în Liga B, dar și să existe un rezultat favorabil în meciul dintre Muntenegru și Finlanda.
În ceea ce îl privește pe Iordănescu, de la venirea sa pe banca tehnică a României, în martie, România a obținut o singură victorie și a pierdut patru meciuri, inclusiv cel din iunie, de la Zenica (0-1).Fostul internațional român Ionel Ganea a cerut demisia tuturor celor din Federație, menționând și numele antrenorului", scrie sportsport.ba, citat de sport.ro.
Citește și:

Edi Iordănescu se bucură de susținerea FRF

Edi Iordănescu s-a arătat mulțumit de atitudinea avută de jucătorii săi în meciul cu Finlanda, chiar dacă scorul s-a terminat la egalitate. Selecționerul se bucură de susținerea celor de la federație, iar postul său de selecționer nu pare să fie în pericol, în ciuda rezultatelor nefericite.
"Cred c-am spus ce era de spus. Nu-mi place să vorbesc intimități, dar ca să fiu respectuos, îmi doresc să terminăm și după focusul nostru să rămână la analiză. Mă flatează și îmi dă încredere poziția FRF-ului, mulțumesc pentru atitudine și sprijin.
Dacă m-aș chinui acum să găsesc un minus la capitolul condiții și susținere, nu găsesc. Știu că sunt interesați de munca pe care o fac, de ce lucrez la antrenamente, de cum gestionez grupul. Probabil că văd perspective. Dar nu pot vorbi in numele Federației", a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă de duminică.
România își va afla adversarii din preliminariile Euro 2024 pe 9 octombri, în tragerea la sorți ce va avea loc la Frankfurt. Naționala noastră se află în urna a treia și va avea de trecut de niște adversari mai bine cotați pentru a ajunge la turneul final.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo