Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Selecționerul Bosniei, surprins că România a retrogradat în Liga C: "E o surpriză"

Cristian Mihală

Publicat 27/09/2022 la 09:08 GMT+3

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a Bosniei-Herţegovina, Ivailo Petev, a declarat, luni seara, într-o conferinţă de presă, că pentru el este o surpriză că reprezentativa României a încheiat pe ultimul loc grupa din Liga Naţiunilor şi a retrogradat în Liga C.

Ivailo Petev

Credit imagine: Eurosport

"România trebuia să câştige neapărat azi şi la dueluri a fost mult mai bună ca noi. Jucătorii români sunt însă foarte buni. Pentru mine e o surpriză că România a retrogradat în Liga C", a spus Petev după ce echipa sa a fost învinsă cu 4-1 de România pe Stadionul Rapid-Giuleşti din Capitală.

De ce a jucat Bosnia cu rezervele în meciul cu România

Selecţionerul a menţionat că a menajat mulţi dintre titulari în această partidă şi că golurile au fost primite în urma unor greşeli individuale.
"Având în vedere locul ocupat în clasament, azi am decis să dăm şansa şi unor jucători noi să joace. Doi dintre ei au fost chiar debutanţi. Nu pot să fiu mulţumit de dorinţa arătată de ei în teren, dar cred că prea uşor am primit azi patru goluri. Au fost greşeli individuale, dar rezultatul e prea dur pentru ce am arătat azi. O să analizăm unde am greşit. În fotbal se şi greşeşte, chiar şi jucătorii care valorează 100 de milioane de euro greşesc. Aşa că trebuie să îi înţelegem pe cei care au greşit în această seară", a explicat Ivailo Petev.
Naţionala de fotbal a României a învins echipa Bosniei-Herţegovina cu scorul de 4-1 (1-0), luni seara, pe Stadionul Rapid-Giuleşti din Bucureşti, în Grupa a 3-a a Ligii B din Liga Naţiunilor, dar a retrogradat în Liga C.
Sursa: Agerpres
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo