Federația Română de Fotbal a fost amendată de Comisia de Control, Etică și Disciplină a UEFA cu suma de 104.500 de euro pentru incidentele produse de suporterii echipei naționale a României la cele patru partide disputate în actuala ediție a Ligii Națiunilor.
Partidele naționalei în următorii doi ani vor fi monitorizate de UEFA, iar în cazul în care fanii români vor repeta incidentele, în special introducerea și aruncarea în teren de materiale explozive, atunci prima reprezentativă va disputa cel puțin o partidă fără spectatori.
"Jucăm cu spectatori meciul cu Bosnia și Herțegovina. Comisia UEFA de Control, Etică și Disciplină a transmis azi decizia în cazul deschis ca urmare a incidentelor de la partidele echipei naționale din luna iunie.
Fotbal
Lovitură de teatru: Florin Tănase nu mai pleacă în China. Veste uriașă pentru FCSB și jucător
30/07/2022 LA 09:19
Astfel, pentru incidentele de la cele patru partide disputate în Liga Națiunilor, UEFA a decis să amendeze Federația Română de Fotbal cu suma de 104.500 euro.
Citește și:
Totodată, Comisia UEFA a hotărât ca meciurile echipei naționale a României să fie monitorizate în următorii doi ani. Dacă incidentele se vor repeta, va urma o sancțiune de cel puțin un meci disputat fără spectatori", se arată pe site-ul oficial al FRF.
Următorul meci pe teren propriu al României este cel cu Bosnia și Herțegovina, programat luni, 26 septembrie, de la ora 21:45, pe stadionul Giulești din Capitală.
Până la acea partidă, "tricolorii" se vor deplasa la Helsinki, pe stadionul Olimpic, pentru partida cu Finlanda, din 23 septembrie, de la ora 21:45.
Sursa: AGERPRES
Romanian Liga I
Tatăl lui David Miculescu le dă speranțe suporterilor FCSB! Anunțul făcut
29/07/2022 LA 11:49
Fotbal
Dică, desființat de un fost jucător al Stelei: "Argat! Știam că e mai flexibil, dar nici chiar așa"
27/07/2022 LA 04:48