Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Van Dijk, criticat de Van Basten, după prestațiile de la națională: "Este foarte ciudat"

Alex Masgras

Actualizat 27/09/2022 la 17:03 GMT+3

Marco Van Basten este surprins de prestațiile lui Virgil Van Dijk. Legenda olandezilor spune că ultimele prestații ale starului de la Liverpool au fost ciudate la echipa națională.

Virgil van Dijk

Credit imagine: Getty Images

Marco Van Basten nu este mulțumit de prestațiile lui Virgil Van Dijk la naționala Olandei. Chiar dacă îl consideră în continuare un jucător de top, fostul mare jucător al "portocalei mecanice" spune despre prestațiile starului de la Liverpool că au fost ciudate.
"Van Dijk este cel mai bun jucător, dar face cel mai puțin atunci când vine vorba despre inițiativă. Este foarte ciudat că un jucător atât de bun face atât de puține pentru echipa națională pe faza de construcție", a spus Van Basten pentru Ziggo Sport.
Jurrien Timber, fundașul celor de la Ajax, s-a aflat printre remarcații lui Van Basten, în ultimele două partide disputate de Olanda în Nations League:
"Timber este un jucător foarte bun pe faza de construcție. Ajax a început să joace foarte bine datorită acestui jucător. Același lucru s-a întâmplat și la echipa națională. Datorită lui construim atât de ușor, chiar este un jucător de top", a mai spus Van Basten.
Citește și:

Olanda s-a calificat în play-off-ul Nations League

Olanda s-a calificat în play-off-ul Nations League, după ce a încheiat pe primul loc grupa 4 a Ligii A. În ultimele două partide, Olanda a câștigat duelurile cu Polonia (2-0 în deplasare) și cu Belgia (1-0 acasă), terminând grupa cu 16 puncte (cinci victorii și un egal).
Olanda revine la Cupa Mondială, după ce a ratat prezența în 2018. În Qatar, selecționata lui Louis Van Gaal va face parte din Grupa A, alături de Ecuador, Senegal și Qatar, țara gazdă.
Prima partidă a Olandei de la Cupa Mondială va avea loc pe 21 noiembrie, împotriva Senegalului.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo