Eurosport

4 pe un loc. Primul transfer al Barcelonei după înlocuirea lui Valverde cu Quique Setien

4 pe un loc. Primul transfer al Barcelonei după înlocuirea lui Valverde cu Quique Setien

14/01/2020 la 10:46Actualizare 14/01/2020 la 14:52

Barcelona și-a rezolvat problema băncii tehnice, după ce l-a înlocuit pe Ernesto Valverde cu Quique Setien, iar acum obiectivul conducerii catalanilor e să găsească un înlocuitor pentru Luis Suarez. Lautaro Martinez e ținta numărul unu, dar există o listă cu 4 alte variante, dacă argentinianul nu poate fi adus.

Golgheterul uruguayan din atacul trupei blaugrana s-a accidentat și va lipsi tot sezonul. O pierdere uriașă în perspectiva câștigării titlului, dar mai ales în vederea obținerii Champions League, obiectivul principal pentru Barcelona.

Astfel, Mundo Deportivo susține că șefii catalanilor au identificat 4 alte ținte pentru atacul Barcelonei, evident, mult mai ieftine. Urmează ca noul antrenor, Quique Setien să ia o decizie în acest sens. Cel mai interesant nume de pe listă pare cel al lui Carlos Vela, care s-a transformat în ultimul sezon într-o adevărată mașinărie de goluri în Major League Soccer.

Iată lista de posibili înlocuitori ai Barcelonei pentru Luis Suarez

Christian Stuani (33 de ani, Girona) - are 16 goluri în 18 partide în acest sezon din Liga a 2-a spaniolă.

Ezequiel "Chimy" Avila (25 de ani, Osasuna) - a marcat de 9 ori și a bifat 3 pase decisive în actuala stagiune din La Liga.

Carlos Vela (30 de ani, LA Galaxy) - a fost fără îndoială cel mai bun jucător din MLS în sezonul trecut. În cele 31 de partide jucate, vârful mexican a marcat de 34 de goluri, ajutându-și colegii cu 10 pase decisive.

Gabriel Barbosa (23 de ani, Flamengo) - jucătorul care nu a impresionat la Inter și-a regăsit forma la Flamengo, câștigătoarea Copei Libertadores. A marcat de 25 de ori în 29 de partide de campionat (9 assisturi) și a fost cel mai bun jucător din Copa Libertadores, unde a punctat de 9 ori în 12 partide.