Golgheterul uruguayan din atacul trupei blaugrana s-a accidentat și va lipsi tot sezonul. O pierdere uriașă în perspectiva câștigării titlului, dar mai ales în vederea obținerii Champions League, obiectivul principal pentru Barcelona.
Oficialii de pe Camp Nou iau în calcul inclusiv plătirea clauzei pentru Lautaro Martinez, cifrată la 110 milioane de euro, dar s-ar putea ca, în cele din urmă, să considere prețul prea mare și să se reorienteze.
Astfel, Mundo Deportivo susține că șefii catalanilor au identificat 4 alte ținte pentru atacul Barcelonei, evident, mult mai ieftine. Urmează ca noul antrenor, Quique Setien să ia o decizie în acest sens. Cel mai interesant nume de pe listă pare cel al lui Carlos Vela, care s-a transformat în ultimul sezon într-o adevărată mașinărie de goluri în Major League Soccer.
Liga
Barcelona l-a transferat pe cel mai talentat puști din Turcia! Cine este noua speranță a catalanilor
ACUM 7 ORE

Iată lista de posibili înlocuitori ai Barcelonei pentru Luis Suarez

Christian Stuani (33 de ani, Girona) - are 16 goluri în 18 partide în acest sezon din Liga a 2-a spaniolă.
Ezequiel "Chimy" Avila (25 de ani, Osasuna) - a marcat de 9 ori și a bifat 3 pase decisive în actuala stagiune din La Liga.
Carlos Vela (30 de ani, LA Galaxy) - a fost fără îndoială cel mai bun jucător din MLS în sezonul trecut. În cele 31 de partide jucate, vârful mexican a marcat de 34 de goluri, ajutându-și colegii cu 10 pase decisive.
Gabriel Barbosa (23 de ani, Flamengo) - jucătorul care nu a impresionat la Inter și-a regăsit forma la Flamengo, câștigătoarea Copei Libertadores. A marcat de 25 de ori în 29 de partide de campionat (9 assisturi) și a fost cel mai bun jucător din Copa Libertadores, unde a punctat de 9 ori în 12 partide.
Serie A
4 forțe din Europa se luptă pentru transferul unei vedete din naționala Germaniei
ACUM 8 ORE
Liga
Ce i-a transmis Laporta lui Koeman înaintea partidei de la Cadiz: "Aceste situații se depășesc..."
ACUM 9 ORE