Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"A fost atins de Dumnezeu!" Jucătorul considerat de un argentinian mai bun decât Messi

Sebastian Ujica

Publicat 06/05/2020 la 07:59 GMT+3

De 6 ori câștigător al Balonului de Aur, Leo Messi este considerat de mulți oameni cel mai bun jucător din istorie. Nu și în opinia lui Martin Cardetti, fost jucător la River Plate și Paris Saint-Germain.

Leo Messi

Credit imagine: Getty Images

Martin Cardetti îl consideră pe fostul său coechipier de la Paris Saint-Germain, Ronaldinho, mai bun decât Leo Messi. Argentinianul este în prezent managerul celor de la Mushuc Runa din Ecuador, însă a evoluat alături de Ronaldinho timp de un sezon la PSG.
Ronaldinho a trecut prin carieră pe la Barca, AC Milan sau PSG, reușit să câștige Balonul de Aur, Mondialul cu Brazilia, Champions League și multe alte trofee. Brazilianul i-a predat ștafeta lui Messi la Barcelona, iar acesta a devenit unul dintre cei mai mari jucători din istorie: de 6 ori câștigător al Balonului de Aur, de 4 ori câștigător în UEFA Champions League, 10 titluri ale Spaniei și multe alte trofee.

"Atins de Dumnezeu"

Cardetti consideră însă că Ronaldinho a fost superior lui Messi la apogeul carierei.
Ca antrenor, pentru echipa mea l-aș alege pe Ronaldinho în cel mai bun moment în dauna lui Messi. Am petrecut un an alături de Ronaldinho și este un jucător diferit, este atins de Dumnezeu. Mereu se distra; cu mingea mereu încerca diferite lucruri și se antrena din greu pentru a putea repeta acele lucruri în timpul partidelor
Cardetti a explicat felul în care jocul lui Ronaldinho l-a marcat.
Îl vezi la antrenamente, în meciuri și fiecare mișcare pe care o face e diferită față de cum o face oricine altcineva. Jucătorii care el sunt extrem de rari și rămân în istoria fotbalului. Sunt mândru că am fost coechipierul unui astfel de jucător
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo