Atacantul celor de la Real Madrid, Luka Jovic, a suferit o accidentare teribilă, o fractură la osul calcaneu de la piciorul drept. Tatăl jucătorului a dezvăluit că accidentarea a avut loc în timpului unei sesiune de pregătire efectuată la domiciliu, însă presa din Serbia a dezvăluit că lucrurile stau altfel.
Jurnaliștii de la Kurir au aflat de la apropiați ai familiei Jovic că atacantul de 22 de ani a căzut de pe un zid iar viața lui a fost în pericol!
A fost o accidentare foarte serioasă, abia a supraviețuit! A căzut de pe un zid, nici nu știu cum să vă explic. Nu știu cum a reușit să facă asta. Practic, totul a fost un accident
Serie A
Varianta de rezervă pregătită de Milan în cazul în care nu va reuşi să-l transfere pe Giroud
30/06/2021 LA 15:20

Un medic confirmă

Dezvăluirea făcută de jurnaliștii sârbi este confirmată de un medic spaniol, Jose Gonzalez, specialist în medicină sportivă.
Osul fracturat al lui Jovic susține întreaga greutate a corpului și este destul de rezistent. În majoritatea cazurilor, fractura apare în urma unor lovituri foarte puternice sau în urma unor căzături de la înălțimi considerabile. Recuperarea se face prin odihnă și fizioterapie. Dacă acest lucru va merge conform planului, abia atunci se va stabili cât va lipsi
Totuși, cei de la Mundo Deportivo au anunțat că jucătorul cumpărat vara trecută de Real Madrid de la Eintrach Frankfurt cu 60 de milioane de euro va lipsi 3 luni de pe gazon în urma acestei accidentări.
https://i.eurosport.com/2020/05/11/2817422.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
"De vânzare!". Real Madrid se schimbă din temelii: Perez vinde 8 jucători pentru a-l lua pe Mbappe
19/05/2021 LA 06:33
Liga
Real Madrid are planul pentru transferul lui Haaland! 2 jucători importanți incluși în tranzacție
18/02/2021 LA 11:34