Real Madrid a anunțat, astăzi, că Marcelo a suferit o accidentare la mușchiul aductor. Brazilianul în vârstă de 32 de ani va rata toate meciurile rămase din La Liga,dar nu a precizat perioada totală de indisponibilitate. Totuși, Real speră ca Marcelo să fie apt pentru meciul cu Manchester City, din returul optimilor Champions League. Partida este programată pentru data de 7 august, de la ora 22:00.
În acest moment, Zinedine Zidane are o singură variantă pentru postul de fundaș stânga. Benjamin Mendy își va face cel mai probabil apariția pe teren în această seară în meciul contra celor de la Alaves. Astfel, pe banca de rezerve, Zidane va apela la tânărul Miguel Gutierrez (18 ani), care evoluează la echipa de juniori.

Real Madrid, tot mai aproape de titlu în La Liga

Fotbal
PSG, un nou meci dezamăgitor. Wijnaldum i-a salvat în prelungiri pe parizieni de la înfrângere
ACUM 12 MINUTE
În cazul în care o va învinge pe Alaves în această seară, Real Madrid se va distanța la patru puncte de FC Barcelona, cu trei runde înainte de final, și va mai face încă un pas către cucerirea titlului de campioană. Ultimul titlu cucerit de Galactici în La Liga a fost în 2017. Acum, madrilenii ocupă locul 1, la doar un punct distanță de rivalii de la Barcelona.
Programul Real Madrid până la finalul sezonului
  • 10 iulie Real Madrid – Alaves
  • 13 iulie Granada – Real Madrid
  • 16 iulie Real Madrid – Villareal
  • 19 iulie Leganes – Real Madrid
Programul Barcelonei până la finalul sezonului
  • 11 iulie Valladollid – Barcelona
  • 16 iulie Barcelona – Osasuna
  • 19 iulie Alaves - Barcelona
Fotbal
Real Madrid, succes mare pe terenul lui Sociedad! Benzema s-a "rupt"
ACUM 34 MINUTE
Fotbal
Inter a desființat Roma lui Mourinho, chiar pe Olimpico
ACUM 4 ORE