Leo Messi s-a antrenat separat în ultimele zile, după ce a resimțit o durere în zona cvadricepsului, la sesiunea de marți. Quique Setien, tehnicianul catalanilor, își dorește ca starul argentinian să fie apt în momentul reluării sezonului din La Liga, motiv pentru care nu-l forțează la antrenamentele de grup. Mai mult, căpitanul Barcei chiar a lipsit de la antrenamentul de miercuri.
La finalul sesiunii individuale de astăzi, Messi s-a pozat pe gazonul de pe Camp Nou și le-a transmis un mesaj fanilor săi:
"Mi-a fost foarte dor de acest loc. Abia aștept să joc din nou aici.", a scris Messi, pe contul de Instagram.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Ultimul meci disputat de Messi și coechipierii săi pe Camp Nou a fost pe 7 martie. Apoi, pandemia a oprit fotbalul din majoritatea țărilor, printre care și Spania.

Messi, protejat la ultimele antrenamente de la Barcelona

Cei de la Barcelona au explicat absența lui Messi de la antrenamentul de miercuri ca fiind o măsură de precauție astfel încât starul echipei să nu sufere o accidentare mai gravă în așteptarea verdictului care a confirmat problema.
Barcelona va avea un program infernal cu 11 partide într-un interval de 5 săptămâni. Leo Messi a mai lipsit în acest sezon 2 luni din cauza unor probleme la piciorul drept.
https://i.eurosport.com/2020/06/04/2828133.jpg
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59