Veteranul atacant a recunoscut că problemele medicale din ultimul timp l-au forțat să ia această alegere dificilă, după 21 de ani petrecuți pe teren.
A sosit timpul. De multe ori am spus că fotbalul te va abandona înainte să îl abandonezi tu pe el. Ieri am aflat că trebuie să merg la chirurg cât mai repede, pentru a-mi pune o proteză în zona șoldului. Din păcate, corpul meu a spus "Destul!". Nu îmi mai pot ajuta colegii în felul în care mi-aș dori. Asta este viația unui sportiv profesionist. Atât de simplă.
Să nu uităm, în prezent trecem printr-o situație mult mai dificilă. Trebuie să luptăm împreună împotriva pandemiei. Așa că nu vreau să vă îngrijorați în privința mea, aceasta este doar o anecdotă. Să uităm pentru moment de finalele la care visam, pentru că vom avea timp să ne luăm la revedere.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Da, a venit momentul să vă spun la revedere. Așa se termină drumul meu - de neuitat și minunat, de la început până la sfârșit. Vă mulțumesc din adâncul sufletului meu.

Aduriz, cel mai bun marcator al lui Bilbao din secolul 21

În cea mai mare parte a carierei, Aduriz a îmbrăcat tricoul lui Athletic Bilbao, clubul față de care are un atașament special. Atacantul a bifat 405 de apariții pentru formația bască, reușind să înscrie 172 de goluri și să câștige un trofeu: Supercupa Spaniei din 2015. Aduriz este cel mai bun marcator al lui Athletic din secolul 21 și se află pe locul 6 în toptul golgheterilor all-time ai bascilor.
Atacantul a evoluat pentru Bilbao în 3 perioade: 2002-2004, 2006-2008 și 2012-2020. De-a lungul carierei, Aduriz a mai jucat pentru Aurrera, Burgos, Valladolid, Mallorca și Valencia.
Dacă sezonul din Spania va fi reluat în cele din urmă, Athletic o va întâlni în finala Cupei Spaniei pe marea rivală Real Sociedad. Din păcate, Aduriz nu se va afla pe teren, în ofensiva lui Bilbao, așa cum i-a obișnuit pe fanii basci în ultimii ani.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59