Internaționalul galez a părăsit Tottenham pentru a merge la Real Madrid în 2013 pentru o sumă record la acea vreme - 100 de milioane de euro. Însă în toate ferestrele de transferuri din ultimii ani numele lui Bale este vehiculat privind o posibilă întoarcere în nordul Londrei.
Barnett, care l-a apărat pe Bale în public deseori după ce a avut dificultăți în capitala Spaniei, a declarat că o întoarcere la Spurs este puțin probabilă. Întrebat fiind dacă va avea loc acest transfer în viitor, el a afirmat: ”Nu, nu cred. El este într-o poziție foarte bună. Când îi va expira contractul, va sta de vorbă cu mine și familia sa și va decide ce vrea să facă mai departe. Gareth este foarte fericit la Madrid”.
https://i.eurosport.com/2020/01/04/2746488.jpg
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
”Hai să fim realiști, majoritatea cluburilor nu și-l permit, din punct de vedere financiar. Este ușor să zici ”du-te în altă parte și renunță la bani, dar nu este vorba doar de bani. Este vorba de stilul de viață și de copiii săi, care au crescut în Madrid”, a adăugat el.
Au existat din nou speculații privind o întoarcere la Tottenham. Deși președintele lui Tottenham, Daniel Levy, s-a aflat la Madrid, zvonurile conform cărora clubul l-ar fi dorit pe Bale nu sunt adevărate.
”Nu. Poate a vizitat Madridul, asta nu știu”, a declarat Barnett.
”S-au spus multe de către persoane care nu știu nimic despre ce se întâmplă. Unii oameni scriu articole fără să aibă nicio idee despre ce vorbesc”, a precizat Barnett.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59