Francezul de 33 de ani a părăsit echipa din Ligue 1 pentru Real Madrid în 2009 pentru 35 de milioane de euro iar fostul internațional francez a marcat ulterior 264 de goluri în 537 de meciuri în toate competițiile.

Golurile sale au ajutat-o pe Real să câștige trei titluri în La Liga și patru trofee UEFA Champions League, însă contractul său cu Real expiră la sfârșitul sezonului următor.

Liga
Real Madrid - Real Sociedad 1-1. Vinicius Jr. a smuls un punct pentru trupa lui Zidane
ACUM 14 ORE

Oferind declarații celor de la Inside Gones, fostul agent al lui Benzema, Karim Djaziri, a declarat că deși este o legendă deja la Real, francezul vrea să se întoarcă la Lyon.

Karim Benzema vrea să revină la Lyon

”Dacă se va întoarce Karim Benzema la Lyon? Da, cred că asta își dorește. Vorbesc cu el constant și mereu urmărește meciurile echipei, îmi spune mereu că vrea să se întoarcă. În plus, n-a fost niciodată pe Groupama Stadium și își dorește asta, Lyon este clubul său de suflet. El vrea să ajungă acolo și să fie în formă”, a declarat Djaziri.

”Are o decizie grea de luat. Să părăsească cel mai mare club din lume și să meargă la Lyon, este o chestiune de sincronizare. În visele lui, se întoarce la Lyon și face lucruri mărețe și acolo. Poate să fie magic să fii căpitan cu tineri lângă tine”, a adăugat el.

Liga
Reacția oficială a Barcelonei după arestarea lui Josep Maria Bartomeu! Comunicatul catalanilor
ACUM O ZI
Liga
Simeone a intrat definitiv în istoria lui Atletico Madrid! Bornă impresionantă atinsă de argentinian
ACUM O ZI