Francezul de 33 de ani a părăsit echipa din Ligue 1 pentru Real Madrid în 2009 pentru 35 de milioane de euro iar fostul internațional francez a marcat ulterior 264 de goluri în 537 de meciuri în toate competițiile.
Golurile sale au ajutat-o pe Real să câștige trei titluri în La Liga și patru trofee UEFA Champions League, însă contractul său cu Real expiră la sfârșitul sezonului următor.
Oferind declarații celor de la Inside Gones, fostul agent al lui Benzema, Karim Djaziri, a declarat că deși este o legendă deja la Real, francezul vrea să se întoarcă la Lyon.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

Karim Benzema vrea să revină la Lyon

”Dacă se va întoarce Karim Benzema la Lyon? Da, cred că asta își dorește. Vorbesc cu el constant și mereu urmărește meciurile echipei, îmi spune mereu că vrea să se întoarcă. În plus, n-a fost niciodată pe Groupama Stadium și își dorește asta, Lyon este clubul său de suflet. El vrea să ajungă acolo și să fie în formă”, a declarat Djaziri.
”Are o decizie grea de luat. Să părăsească cel mai mare club din lume și să meargă la Lyon, este o chestiune de sincronizare. În visele lui, se întoarce la Lyon și face lucruri mărețe și acolo. Poate să fie magic să fii căpitan cu tineri lângă tine”, a adăugat el.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59