Guvernul regional, care s-a întâlnit cu reprezentanții Barcelonei vineri, a înăsprit restricțiile în lupta cu coronavirusul iar conform noilor măsuri oamenii nu au voie să părăsească orașul decât pentru serviciu, educație sau din motive medicale.
Nu a fost anunțată deocamdată noua dată a alegerilor care urmau să aibă loc pe 24 ianuarie. Amânarea alegerilor compromite practic fereastra de transferuri pentru Barcelona în această iarnă, fiind foarte dificil pentru club să cumpere jucători în ianuarie fără să se știe cine va fi președintele pe termen lung al grupării.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

JOAN LAPORTA, DETERMINAT SĂ ÎL PĂSTREZE PE MESSI

”Trebuie să îi prelungim contractul lui Messi, acest lucru nu este negociabil. Messi este o prioritate și vom încerca să îl convingem să continue să scrie această istorie frumoasă între el și Barca”, a declarat Laporta pentru Eurosport Spania.
Barcelona trece printr-o perioadă dificilă, atât pe teren cât și din punct de vedere financiar. În La Liga, catalanii sunt la șapte puncte distanță de liderul Atletico Madrid, care are și două meciuri în minus. Presiunea pe Koeman a scăzut recent după o serie de opt meciuri fără înfrângere, dar Laporta a ezitat să își ofere susținerea pentru olandez.
”Koeman este actualul antrenor al Barcelonei, un om care merită respect”, a afirmat Laporta.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59