Aleix Garcia este unul dintre jucătorii care au plecat în această iarnă de la Dinamo, după multe luni în care mijlocașul spaniol n-a primit vreun salariu din partea grupului de investitori condus de Pablo Cortacero.
Trecut pe la Manchester City, Garcia n-a rămas prea mult timp fără echipă. Fostul dinamovist a fost anunțat astăzi la Eibar, în campionatul Spaniei. Aleix Garcia a semnat un contract valabil până la finalul sezonului, cu opțiunea de prelungire pe încă 2 ani.
Adus liber de contract, Aleix Garcia va bifa astfel cea de-a 3-a experiență în țara natală, după cele de la Villarreal și Girona.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

Aleix Garcia a semnat cu Eibar, după despărțirea de Dinamo

Vestea a ajuns rapid în atenția presei din Spania. Cotidianul As a vorbit despre ultimele luni din cariera lui Aleix Garcia, petrecute în "Ștefan cel Mare":
"După ce a plecat de la Manchester City, Aleix Garcia a semnat cu Dinamo București, împreună cu Isma Lopez. Acolo, el a jucat 7 meciuri (n.r. - în Liga 1) înainte să-și rezilieze contractul din cauza problemelor financiare de la clubul din România", a informat cotidianul As.
De-a lungul carierei, Aleix Garcia a evoluat la Villarreal, Manchester City, Girona, Mouscron și Dinamo, înainte să semneze cu Eibar. La formația din "Ștefan cel Mare", spaniolul a adunat 8 meciuri în toate competițiile, fără să înscrie vreun gol.
La ora actuală, Eibar se află pe locul 15 în La Liga, la 3 puncte deasupra zonei retrogradării.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59