UPDATE / Meciul dintre Atletico Madrid și Athletic Bilbao a fost amânat!

Jucătorii lui Zinedine Zidane au avut o deplasare de coșmar spre Pamplona. Capitala Spaniei a fost puternic afectată de ninsori agresive, iar madrilenii au așteptat trei ore și jumătate în avion înaintea decolării. Echipajul de zbor nu a primit aprobarea de a decola până ce fenomenele meteo nu s-au mai liniștit. Decolarea era programată pe aeroportul Barajas Adolfo Suarez la ora locală 19:00, dar a avut loc abia la 22:30.

Premier League
Hazard, pe urmele lui Bale: se întoarce în Premier League! Suma pe care o cere Real Madrid
IERI LA 15:27

"Suntem blocați, suntem tratați ca nişte hamsteri! Absolut inexplicabil, e haos total", a povestit un membru din delegaţia lui Real, potrivit spaniolilor de la AS. Autorităţile spaniole au transmis că ninsorile puternice au făcut inutilă deszăpezirea pistelor, care erau acoperite imediat cu zăpadă la scurtă durată.

Real Madrid, deplasare de coșmar spre Pamplona. La Liga menține programul

Până la urmă, zborul a primit aprobare după ce intensitatea ninsorii a scăzut. Real Madrid a ajuns la Pamplona în jurul orei 23.00. Madrilenii ar fi cerut ca meciul cu Osasuna, programat azi la ora 22.00, să se dispute în jurul orei prânzului, când ninsoarea ar fi fost mai scăzută în intensitate. La Liga nu a făcut niciun anunț în acest sens până acum.

De altfel, oficialii Federației Spaniole de Fotbal au păstrat același program pentru mai multe echipe aflate în aceeași situație. De pildă, Athletic Bilbao a trebuit să amâne zborul spre Madrid pentru meciul din această după-amiază cu liderul din La Liga, Atletico Madrid. Furtuna de zăpadă "Filomena" a luat pe sus Capitala Spaniei, transmit jurnaliștii iberici, iar meciul dintre Atletico Madrid și Athletic Bilbao este posibil să fie amânat pentru o dată ulterioară.

Premier League
Mourinho îl amenință pe Bale cu Real Madrid. Ce au captat microfoanele de fond de la antrenament
16/01/2021 LA 19:16
Fotbal
David Barral este primul fotbalist transferat în schimbul unor criptomonede
16/01/2021 LA 10:03