După ce ieri s-a confirmat că 2 jucători de la Atletico Madrid au fost depistați cu coronavirus, astăzi o altă echipă mare a Spaniei a raportat că are un caz pozitiv.

Jucătorul nu a luat contact cu lotul pentru Lisabona

Vestea bună pentru catalani e că jucătorul respectiv nu este din lotul care urmează să se deplaseze mâine la Lisabona pentru Final 8-ul din Champions League, ci un jucător din rândul celor care urmau să înceapă astăzi pregătirile pentru noul sezon.
Serie A
3 cluburi tari din Europa, pe urmele lui Dybala! Cine se luptă pentru transferul argentinianului
ACUM 10 ORE
9 jucători ai Barcelonei au efectuat ieri testele pentru coronavirus: Trincao, Pedri, Oriol Busquets, Wagué, Miranda, Rafinha, Aleñá, Matheus Fernandes și Todibo. Unul dintre aceștia a ieșit pozitiv, dar clubul a dat asigurări că acesta nu a intrat în contact cu echipa de bază.
Clubul a informat autoritățile sanitare competente și oficialii fotbalului din Spania. În plus, toate persoanele care au avut contact cu jucătorul au fost depistate pentru a fi supuse unor noi teste.
După testele PCR efectuate ieri după-amiază la grupul de nouă jucători care astăzi trebuie să înceapă presezonul, unul dintre ei a fost pozitiv pentru Covid-19. Persoana afectată este asimptomatică, este în stare bună de sănătate și este izolată acasă. Clubul a informat autoritățile sportive și de sănătate competente. În plus, toate persoanele care au avut contact cu jucătorul au fost depistate pentru a efectua testele PCR corespunzătoare. Jucătorul nu a fost în contact cu membrii primei echipe care intenționează să călătorească la Lisabona mâine, se arată în comunicatul clubului catalan.
Liga
Barcelona i-a găsit deja un înlocuitor lui Dembele! Cine e fotbalistul dorit de Xavi pe Camp Nou
ACUM 11 ORE
Liga
Reacția Barcelonei după ce a aflat că Real Madrid îl vrea pe Ronald Araujo! Ce plan au catalanii
14/01/2022 LA 22:10