Mauricio Gomes de Mattos a revenit în Brazilia de curând, după ce a călătorit în Spania în interes de afaceri, alături de alți 2 oameni din conducerea clubului, printre care și președintele lui Flamengo.
Pe durata călătoriei din Spania, Mattos s-a întâlnit cu mai mulți oficiali din fotbal, printre care Florentino Perez, președintele Realului, și Eric Abidal, directorul sportiv al Barcelonei. Mattos se ocupă cu dezvoltarea brandului Flamengo în afara granițelor Braziliei și este obișnuit cu călătoriile din întreaga lumea.
Pe traseul său din ultimele zile, Mattos a aterizat și la Madrid, unde Florentino Perez l-a primit cu brațele deschise. Împreună cu alți 2 oficiali ai Realului, Mattos și Perez au vizitat muzeul de pe Santiago Bernabeu.
Liga
Endrick, brazilianul curtat de Barcelona și Real, ar putea deveni cel mai scump tânăr din istorie
ACUM 13 ORE
După vizita din Madrid, Mattos a plecat la Barcelona, unde a fost întâmpinat de Eric Abidal și alte 3 persoane din conducerea catalanilor.

Mattos a intrat în contact cu jucătorii lui Flamengo

Odată cu întoarcerea în Brazilia, Mattos a fost testat pozitiv cu Covid-19 și a intrat în carantină la Spitalul Santa Luzia. Potrivit Marca, acesta a luat contact și cu jucătorii și staff-ul celor de la Flamengo.
Situația nu poate să fie decât alarmantă din perspectiva oficialilor de la Barcelona și Real Madrid. Momentan, cele două cluburi din Spania n-au emis vreun comunicat oficial în contextul unui posibil caz confirmat printre jucători și membrii staff-ului tehnic.

La liga, amânată din cauza pandemiei

Jucătorii Realului se află deja în carantină după ce unul dintre baschetbaliștii madrileni a fost depistat cu Covid-19 la începutul săptămânii.
Următoarele 2 etape din La Liga au fost supsendate din cauza epidemiei de coronavirus. 5735 de cazuri cu Covid-19 au fost confirmate până la această oră pe teritoriul Spaniei, fiind a doua cea mai afectată țară din Europa, după Italia.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Real Madrid va câștiga o sumă uriașă de bani din exploatarea noului stadion Santiago Bernabeu
ACUM 15 ORE
Liga
Barcelona are gata planul B, în caz că-l ratează pe Morata! De ce depinde aducerea unui nou atacant
ACUM 19 ORE