Morata consideră că Atletico este tratată diferit față de cluburi precum Real Madrid și Barcelona când vine vorba de deciziile de arbitraj și pedepse.
În ceea ce privește deciziile arbitrilor, Morata a afirmat: ”Până la urmă, arbitrajul este dificil. Unele lucruri sunt greu de văzut”.
Este adevărat că noi primim pedepse pe care alte echipe nu le primesc. Este șocant. Ce a spus Diego Costa pe Camp Nou este o frază folosită mereu. A spus-o pentru că era nervos. Opt meciuri este prea mult. Iar când o spun alți jucători nu se întâmplă nimic
Premier League
Aston Villa a mai pus ochii pe un star din Spania! Cine este fotbalistul pentru care insistă Gerrard
19/01/2022 LA 05:08
La Atletico Madrid, UEFA Champions League a devenit o obsesie pentru fani, care spun acest lucru cât se poate de clar în cântecele de pe stadion. Morata consideră că acesta este apogeul pentru un jucător: ”Fanii vor să o câștige și noi ne dorim. Este apogeul în cariera unui fotbalist. Înseamnă mai mult la Atletico, știm ce înseamnă pentru club și fani. Ne îmbunătățim mereu și lucrăm pentru asta, este doar o chestiune de timp. Nu știu dacă va fi în acest sezon sau în următoarele cinci, dar timpul nostru de a câștiga Champions League va veni”.
Morata, care a jucat în trecut la Real Madrid, Juventus și Chelsea, unde a avut coechipieri portari de clasă mondială, știe cine este cel mai bun: ”Jan Oblak este cel mai bun portar din lume. După doar câteva săptămâni de antrenamente cu el, mi-am dat seama. Am jucat împotriva lui când eram la Chelsea și a avut o intervenție foarte bună împotriva mea. Am fost norocos să joc alături de cei mai buni portari din lume și cred că Oblak este cel mai bun”.
https://i.eurosport.com/2019/08/19/2657928.jpg
În ceea ce privește parteneriatul său cu Diego Costa din atac, Morata este încrezător că vor avea succes: ”Sperăm să avem succes și să fie un sezon grozav pentru amândoi. Suntem într-o poziție bună în Champions League și în La Liga. E doar o chestiune de timp până vor veni mai multe goluri”.
Prima dată când am fost convocat la națională am mers la cină doar cu el. Îl consider un prieten bun pentru că am trecut prin vremuri dificile. Nu am o relație cu niciun coleg cum este cea cu Diego Costa. Știu că putem face multe împreună și face echipe mai puternică
Atacantul a vorbit și despre Diego Simeone: ”Sunt mândru să lucrez cu el. El e șeful și trebuie să îl ascultăm. El vrea să câștige. Este ghidul nostru și noi îl urmărim. Aici în Spania este dificil să rămâi la un club atât de mult timp. Dar așa este filosofia acestui club. El a adus Atletico în elita fotbalului iar acest lucru este incredibil. Este doar începutul”
Spanish Supercopa
Real Madrid – Athletic Bilbao, finala Supercupei Spaniei! Trupa lui Simeone, eliminată în semifinale
13/01/2022 LA 20:53
Serie A
Juve îi dă drumul lui Morata, dar vrea alt star de la Atletico Madrid
04/01/2022 LA 13:28