Potrivit Sport.es, Koeman este interesat de fundașul stânga împrumutat de City în ultimele 6 luni la RB Leipzig. Angelino a făcut o figură frumoasă la formația germană, alături de care a ajuns până în semifinalele UEFA Champions League.
În cazul în care va ajunge pe Camp Nou, Angelino nu va avea deloc o misiune ușoară, ținând cont că postul de fundaș stânga a fost acaparat de experimentatul Jordi Alba (31 de ani). De asemenea, Koeman îl mai are la dispoziție și pe Junior Firpo, jucătorul adus de la Betis în urmă cu un an, în schimbul a 18 milioane de euro.
Angelino a fost cumpărat de Manchester City în 2013 de la Deportivo la Coruna. De-a lungul timpului, fundașul spaniol a fost împrumutat la New York City FC, Girona, Mallorca și NAC Breda, pentru ca în 2018 să fie vândut la PSV Eindhoven, în schimbul a 5,5 milioane de euro. Clubul de pe Etihad l-a cumpărat înapoi un an mai târziu, după ce a plătit 12 milioane de euro.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

Barcelona va trebui să plătească 30 de milioane de euro pentru Angelino

Angelino a bifat numai 12 meciuri de la revenirea la City, iar iarna trecută a fost împrumutat la RB Leizpig. Ibericul a participat la aventura impresionantă a germanilor în Champions League, sub comanda lui Julian Nagelsmann. Angelino a strâns 18 apariții pentru Leipzig, dintre care 4 în competiția intercontinentală. El a oferit și două assist-uri în fazele eliminatorii din Champions League.
Leipzig avea posibilitatea să-l cumpere definitiv, în schimbul a 30 milioane de euro, însă nemții n-au activat clauza respectivă. Aceeași sumă ar trebui achitată și de Barcelona.

Koeman și Guardiola au vorbit despre viitorul lui Messi la Barcelona

Koeman și prietenul său, Pep Guardiola, s-au întâlnit în urmă cu câteva zile pentru a discuta pe marginea viitorului Barcelonei.
În discuția pe care batavul a purtat-o cu Guardiola, evident, cel mai fierbinte subiect a fost cel legat de Messi: "Încă mai am foarte mult contact cu Pep Guardiola și el spune că este minunat să lucrezi cu Messi . Este un câștigător și dacă nu câștigă se supără. Trebuie să mă asigur că se simte important. Trebuie să își termine cariera aici, pentru că Messi înseamnă Barcelona și Barcelona înseamnă Messi."
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59