Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronald Koeman a pus ochii pe un jucător de la Manchester City! Pe cine aduce olandezul pe Camp Nou

Cosmin Cioboata

Actualizat 22/08/2020 la 20:31 GMT+3

Ronald Koeman a început reconstrucția la Barcelona, iar printre jucătorii pe care vrea să-i aducă pe Camp Nou se numără și Angelino (23 de ani), fundașul lui Manchester City.

Ronald Koeman, tehnicianul Barcelonei

Credit imagine: Getty Images

Potrivit Sport.es, Koeman este interesat de fundașul stânga împrumutat de City în ultimele 6 luni la RB Leipzig. Angelino a făcut o figură frumoasă la formația germană, alături de care a ajuns până în semifinalele UEFA Champions League.
În cazul în care va ajunge pe Camp Nou, Angelino nu va avea deloc o misiune ușoară, ținând cont că postul de fundaș stânga a fost acaparat de experimentatul Jordi Alba (31 de ani). De asemenea, Koeman îl mai are la dispoziție și pe Junior Firpo, jucătorul adus de la Betis în urmă cu un an, în schimbul a 18 milioane de euro.
Angelino a fost cumpărat de Manchester City în 2013 de la Deportivo la Coruna. De-a lungul timpului, fundașul spaniol a fost împrumutat la New York City FC, Girona, Mallorca și NAC Breda, pentru ca în 2018 să fie vândut la PSV Eindhoven, în schimbul a 5,5 milioane de euro. Clubul de pe Etihad l-a cumpărat înapoi un an mai târziu, după ce a plătit 12 milioane de euro.

Barcelona va trebui să plătească 30 de milioane de euro pentru Angelino

Angelino a bifat numai 12 meciuri de la revenirea la City, iar iarna trecută a fost împrumutat la RB Leizpig. Ibericul a participat la aventura impresionantă a germanilor în Champions League, sub comanda lui Julian Nagelsmann. Angelino a strâns 18 apariții pentru Leipzig, dintre care 4 în competiția intercontinentală. El a oferit și două assist-uri în fazele eliminatorii din Champions League.
Leipzig avea posibilitatea să-l cumpere definitiv, în schimbul a 30 milioane de euro, însă nemții n-au activat clauza respectivă. Aceeași sumă ar trebui achitată și de Barcelona.

Koeman și Guardiola au vorbit despre viitorul lui Messi la Barcelona

În discuția pe care batavul a purtat-o cu Guardiola, evident, cel mai fierbinte subiect a fost cel legat de Messi: "Încă mai am foarte mult contact cu Pep Guardiola și el spune că este minunat să lucrezi cu Messi . Este un câștigător și dacă nu câștigă se supără. Trebuie să mă asigur că se simte important. Trebuie să își termine cariera aici, pentru că Messi înseamnă Barcelona și Barcelona înseamnă Messi."
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo