În doar două minute, tânărul atacant și-a trecut în cont "dubla", de fiecare dată fiind asistat excelent de Messi. Argentinianul a avut și el ocazia să puncteze contra uneia dintre "victimele" favorite, dar a fost extrem de ghinionist. În final, Rochina a redus din handicap, la capătul unui corner, însă oaspeţii nu au avut puterea să mai pună presiune pe poarta lui Ter Stegen în ultimele două minute de prelungiri.
La 17 ani și 94 de zile, Ansu Fati a devenit cel mai tânăr jucător din istoria La Liga care înscrie mai mult de un gol într-o partidă. Precedentul record era deținut de Juanmi, care în 2010, reușise o "dublă" pentru Malaga la 17 ani și 115 zile.
La finalul duelului de pe Camp Nou, Ansu Fati s-a arătat extrem de fericit datorită celor două goluri reușite. Mai mult, atacantul de 17 ani a recunoscut că nu știa de recordul pe care tocmai îl stabilise:
Liga
Camp Nou a "explodat" când Ansu Fati a revenit pe teren! Reacția suporterilor Barcelonei
02/05/2022 LA 06:13
"Mă simt de parcă visez! Am tot visat acest moment, iar astăzi a devenit realitate. Trebuie să le mulțumesc colegilor și antrenorului pentru această șansă. De-abia acum încep să realizez ce s-a întâmplat astăzi. Sincer, nu știam că tocmai am stabilit un record. Am aflat mai devreme. Vreau să continui forma actuală și să profit de fiecare minut pe care îl joc pentru Barcelona.", a spus Ansu Fati.
https://i.eurosport.com/2020/02/02/2768342.jpg

Ansu Fati: "Să joc lângă Messi este incredibil!"

Fati a avut câteva cuvinte minunate și la adresa lui Leo Messi, omul care l-a servit excelent la ambele goluri:
"L-am urmărit pe Leo foarte mult timp, iar faptul că acum joc alături de el este incredibil. Colegii m-au ajutat enorm de când am ajuns aici, iar pentru asta vreau să le mulțumesc. Nu este deloc ușor pentru un copil să vină la Barcelona, dar ei au avut grijă să mă integrez repede.", a mai spus Fati.
Ansu Fati a ajuns la 5 goluri pentru Barcelona de când a fost promovat la prima echipă a catalanilor.
În urma victoriei de aseară, Barcelona se menţine la 3 puncte de liderul Real Madrid, care a învins-o în această etapă pe Atletico, scor 1-0, în derby-ul capitalei.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Liga
Vedetele Barcelonei au clauze uriașe de reziliere! Cifrele, dezvăluite de jurnaliștii din Spania
27/04/2022 LA 12:23
Liga
Ansu Fati nu-l vrea la Barcelona pe starul dorit de Xavi! Motivul dezvăluit de presa din Spania
14/04/2022 LA 17:36