În ultimele săptămâni au apărut informații conform căroa Manchester United a făcut o ofertă Barcelonei în valoare de peste 140 de milioane de euro pentru Ansu Fati. Aceasta ar fi fost refuzată imediat de catalani.
Totuși, Bori Fati a dezvăluit într-un interviu acordat El Larguero, conform AS, că aceste informații nu sunt adevărate și că fiul său este fericit pe Camp Nou.
”Ne place viața la Barcelona. Dar fiul meu trebuie să aibă răbdare pentru a primi o șansă, el joacă alături de cel mai bun fotbalist din istorie, Lionel Messi”, a afirmat Bori Fati. ”Informațiile despre o legătură cu United nu sunt adevărate. Ansu este fericit aici, își urmează visurile. Nu trebuie să fie titular meci de meci, pentru că totuși mai sunt și Griezmann și Suarez. Ansu are destul timp”, a continuat el.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

Clauza uriașă a lui Ansu Fati

Conform unor informații apărute și în Mundo Deportivo săptămâna trecută, Ansu Fati nu își dorește să părăsească Spania. Conform surselor spaniolilor, jucătorul este calm pentru că în curând va semna primul său contract de profesionist la Barcelona care va include o clauză de 362 de milioane de lire. Fati a marcat de șase ori în La Liga în acest sezon și a jucat în 26 de meciuri.
Speranțele sunt mari pentru adolescent și mulți spun că el va prelua responsabilitatea imensă a lui Lionel Messi după retragerea argentinianului. Directorul Barcelonei, Xavier Vilajoana, a negat recent că Barcelona ar dori să îl vândă pe Fati.
”Pentru noi, nu este niciun subiect Fati, nu am vorbit niciodată despre a-l vinde. Nu ne vom folosi de jucătorii de la academie pentru a scoate bani. Nu avem nicio intenție să vindem jucători care vor ajunge să fie titulari”, a declarat el.
https://i.eurosport.com/2020/06/25/2838997.jpg
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59