În ultimele săptămâni au apărut informații conform căroa Manchester United a făcut o ofertă Barcelonei în valoare de peste 140 de milioane de euro pentru Ansu Fati. Aceasta ar fi fost refuzată imediat de catalani.

Totuși, Bori Fati a dezvăluit într-un interviu acordat El Larguero, conform AS, că aceste informații nu sunt adevărate și că fiul său este fericit pe Camp Nou.

Liga
O nouă dilemă la Barcelona! Catalanii ar putea obligați să vândă un jucător important în vară
ACUM 2 ORE

”Ne place viața la Barcelona. Dar fiul meu trebuie să aibă răbdare pentru a primi o șansă, el joacă alături de cel mai bun fotbalist din istorie, Lionel Messi”, a afirmat Bori Fati. ”Informațiile despre o legătură cu United nu sunt adevărate. Ansu este fericit aici, își urmează visurile. Nu trebuie să fie titular meci de meci, pentru că totuși mai sunt și Griezmann și Suarez. Ansu are destul timp”, a continuat el.

Clauza uriașă a lui Ansu Fati

Conform unor informații apărute și în Mundo Deportivo săptămâna trecută, Ansu Fati nu își dorește să părăsească Spania. Conform surselor spaniolilor, jucătorul este calm pentru că în curând va semna primul său contract de profesionist la Barcelona care va include o clauză de 362 de milioane de lire. Fati a marcat de șase ori în La Liga în acest sezon și a jucat în 26 de meciuri.

Speranțele sunt mari pentru adolescent și mulți spun că el va prelua responsabilitatea imensă a lui Lionel Messi după retragerea argentinianului. Directorul Barcelonei, Xavier Vilajoana, a negat recent că Barcelona ar dori să îl vândă pe Fati.

”Pentru noi, nu este niciun subiect Fati, nu am vorbit niciodată despre a-l vinde. Nu ne vom folosi de jucătorii de la academie pentru a scoate bani. Nu avem nicio intenție să vindem jucători care vor ajunge să fie titulari”, a declarat el.

https://i.eurosport.com/2020/06/25/2838997.jpg
Liga
Transferuri de top pentru Barcelona! Koeman vrea să dea lovitura cu un jucător dorit de Real Madrid
ACUM 2 ORE
Liga
"Ți-e dor de Luis Suarez?". Întrebarea l-a deranjat pe Ronald Koeman. Cum a răspuns olandezul
ACUM 4 ORE