Fotbal
Liga

Anunțul făcut de Griezmann. Ce decizie a luat francezul pentru viitorul său

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Antoine Griezmann a anunțat că vrea să se retragă în MLS

Credit imagine: Getty Images

DeVlad Dumitrescu
05/06/2020 la 13:40

Atacantul celor de la Barcelona, Antoine Griezmann, a anunțat că are de gând să se retragă în MLS, campionatul din SUA.

Când Griezmann a anunțat prima oară că vrea să se retragă în SUA, toată lumea a crezut că glumește pentru că francezul, care a câștigat Campionatul Mondial în 2018, a declarat că vrea să ajungă în SUA pentru că iubește NBA și NFL și mai alss pentru că nimenu nu îl recunoaște acolo.

Totuși, Griezmann a repetat această afirmație și acum pare serios, el trecând jucatul în SUA pe lista lucrurilor pe care vrea să le facă până își încheie cariera.

Liga

Răspunsul lui Setien când a fost întrebat despre șansele Barcelonei la titlu, cu 4 etape rămase

ACUM 3 ORE

”Ar fi un vis să câștig La Liga și UEFA Champions League cu Barcelona și acesta este obiectivul meu. Apoi cine știe ce urmează. O să fie Campionatul Mondial din Qatar, deci asta ar fi. Iar apoi MLS”, a declarat Griezmann.

”Nu știu la ce echipă, dar îmi doresc foarte mult să joc acolo. Pentru mine este un obiectiv să-mi închei cariera în Statele Unite și mi-aș dori să fac parte dintr-o echipă care se luptă la titlu”, a adăugat francezul.

MLS mai are de așteptat până la venirea lui Griezmann

La 29 de ani, Griezmann, care va reveni pe teren pe 13 iunie când Barcelona își reia sezonul după o pauză de trei luni impusă de coronavirus, este în cea mai bună perioadă a carierei. În 2018 a fost numit omul finalei de la Campionatul Mondial, el câștigând trofeul alături de Franța. În acest sezon, Griezmann este pe locul doi în topul jucătorilor care au fost titulari în cele mai multe partide la Barcelona și pe trei la goluri și assist-uri.

Acesta este primul an din cei cinci din contractul său cu campioana Spaniei, astfel că debutul său în MLS ar putea întârzia.

Liga

Situație fără precedent la Barcelona! Catalanii vor da în judecată Nike

ACUM 5 ORE
Liga

Diego Simeone sare în apărarea rivalilor de la Real Madrid! "VAR? Toţi am fost avantajaţi cândva!"

IERI LA 17:07
Subiecte asemănătoare
FotbalLiga
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol