Când Griezmann a anunțat prima oară că vrea să se retragă în SUA, toată lumea a crezut că glumește pentru că francezul, care a câștigat Campionatul Mondial în 2018, a declarat că vrea să ajungă în SUA pentru că iubește NBA și NFL și mai alss pentru că nimenu nu îl recunoaște acolo.
Totuși, Griezmann a repetat această afirmație și acum pare serios, el trecând jucatul în SUA pe lista lucrurilor pe care vrea să le facă până își încheie cariera.
”Ar fi un vis să câștig La Liga și UEFA Champions League cu Barcelona și acesta este obiectivul meu. Apoi cine știe ce urmează. O să fie Campionatul Mondial din Qatar, deci asta ar fi. Iar apoi MLS”, a declarat Griezmann.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
”Nu știu la ce echipă, dar îmi doresc foarte mult să joc acolo. Pentru mine este un obiectiv să-mi închei cariera în Statele Unite și mi-aș dori să fac parte dintr-o echipă care se luptă la titlu”, a adăugat francezul.

MLS mai are de așteptat până la venirea lui Griezmann

La 29 de ani, Griezmann, care va reveni pe teren pe 13 iunie când Barcelona își reia sezonul după o pauză de trei luni impusă de coronavirus, este în cea mai bună perioadă a carierei. În 2018 a fost numit omul finalei de la Campionatul Mondial, el câștigând trofeul alături de Franța. În acest sezon, Griezmann este pe locul doi în topul jucătorilor care au fost titulari în cele mai multe partide la Barcelona și pe trei la goluri și assist-uri.
Acesta este primul an din cei cinci din contractul său cu campioana Spaniei, astfel că debutul său în MLS ar putea întârzia.
https://i.eurosport.com/2020/06/04/2828132.jpg
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59