Deși e departe de cea mai bună formă de joc a sa, Antoine Griezmann rămâne un bun coleg pentru fotbaliștii Barcelonei, care au primit cadouri dintre cele mai bune de la atacantul francez în vârstă de 29 de ani. Mai exact, Griezmann le-a oferit jucătorilor de pe Camp Nou cadouri de la Louis Vuitton.
Sergino Dest, Riqui Puig, Oscar Mingueza și Ronald Araujo sunt totuși singurii care i-au mulțumit public francezului pentru frumoasele cadouri primile prin intermediul unor postări pe rețelele de socializare. După cum apar etichetele pe cadouri, presa din Spania scrie că toți colegii lui Griezmann au primit cadouri asemănătoare, însă nu toți au ales să facă publică informația.
Cupa Mondială FIFA
Franța a primit răspuns negativ din partea FIFA în cazul plângerii depuse după eșecul cu Tunisia
ACUM 2 ORE

Antoine Griezmann, Moș Crăciun de pe Camp Nou

Griezmann continuă să fie un bun coleg în vestiar, însă pe teren mai are mult până să impresioneze cu adevărat. La ultima partidă din campionat, francezul a fost lăsat pe banca de rezervă de Ronald Koeman. Atacantul francez are doar cinci goluri marcate pentru Barcelona în actuala stagiune, în care a evoluat de 18 ori, atât în La Liga, cât și în UEFA Champions League.
Antoine Griezmann a ajuns la Barcelona în vara anului 2019 de la Atletico Madrid în schumbul uriașei sume de 130 de milioane de euro. El are contract valabil pe Camp Nou până în vara anului 2024, însă francezul are mari șanse să plece mai devreme, asta pentru că pare nefericit la Barcelona, acolo unde nu își mai găsește locul în echipă. În prezent, potrivit site-ului de specialitate german Transfermarkt, atacantul francez din echipa lui Ronald Koeman este cotat la 80 de milioane de euro.
Cupa Mondială FIFA
Franța – Polonia, primul duel al zilei în optimile CM! Mbappe, favorit în fața lui Lewandowski
IERI LA 11:59
Cupa Mondială FIFA
Cine sunt favoriții la titlul de Fotbalistul turneului după faza grupelor! Ronaldo nu prinde top 10
02/12/2022 LA 18:20