Antoine Griezmann a fost probabil surprins când și-a încheiat celebrările pentru ziua sa de naștere. Francezul a împlinit 29 de ani, însă chiar în finalul zilei a fost scăpată pe internet prima pagină de la Sport. Spaniolii susțin că Griezmann este de vânzăre. Barcelona caută să își recupereze măcar o parte din investiția făcută.
Griezmann a avut o perioadă dificilă la Barcelona, La început, au fost speculații că nu s-ar înțelege bine cu Lionel Messi. Având în vedere influența argentinianului la club, acest lucru ar fi putut fi o problemă. Apoi i-au fost puse la îndoială evoluțiile de pe teren iar în final se pare că aventura francezului pe Camp Nou se apropie de sfârșit.
Astfel pare că situația la Barcelona este una extrem de volatilă. În afară de Lionel Messi, De Jong și Ter Stegen, la Barcelona oricine poate fi vândut și oricine poate veni. Acum un an, vicepreședintele clubului, Jordi Cardoner, a declarat că fanii ar trebui să se obișnuiască cu jucători venind și plecând de la club.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59