Internaționalul spaniol este dorit de ceva timp de Manchester United. Însă într-un mesaj criptic postat pe Twitter, jucătorul de 25 de ani, care a evoluat în 37 de meciuri pentru Atletico în acest sezon, marcând patru goluri - a afirmat că nu va oferi mai multe detalii deocamdată.
”Un nou club. Voi anunța în trei zile...”, a scris el. Dacă știrea are legătură cu un transfer, nu este pentru prima oară când fanii lui Atletico Madrid au de-a face cu un jucător care face un adevărat spectacol din plecarea sa de la club.
Acum doi ani, Antoine Griezmann a publicat un documentar de jumătate de oră, difuzat la televizunea spaniolă, în care a deliberat dacă ar trebui să rămână sau să plece de la club. Au fost filmate două finaluri diferite pentru documentar, care îl arăta pe francez cum discuta despre situație cu familia. Într-unul el pleca, în altul rămânea. Într-un final a ales să rămână, doar ca să plece totuși la Barcelona un an mai târziu.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Conform ultimelor informații din presa britanică, Manchester United va încerca să îl atragă pe Saul, care are o clauză de reziliere de peste 130 de milioane de euro, cu un salariu de 220.000 de euro pe săptămână. Viitorul lui Paul Pogba la club rămâne incert iar Ole Gunnar Solskjaer îl urmărește de ceva timp pe Saul în ideea că el ar putea fi înlocuitorul ideal pentru francez.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59