articol de Romeo Ene
Cei doi jucători s-au antrenat în această dimineaţă cu madrilenii şi vor fi în lot pentru meciul cu Elche. Ei vor fi folosiţi, probabil, în returul cu Atalanta din optimile UEFA Champions League.

RITM DE JOC PENTRU HAZARD ŞI RAMOS ÎNAINTEA MECIULUI CU ATALANTA

Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Real Madrid se află pe locul 3 înaintea partidei cu Elche de mâine, la 8 puncte de liderul Atletico şi 2 de Barcelona. Este de aşteptat ca Zidane să odihnească mai mulţi jucători în vederea meciului-retur cu Atalanta, din optimile UEFA Champions League. În tur, spaniolii s-au impus cu 1-0 în Italia.
Atât Ramos, cât şi Hazard, s-au antrenat normal cu echipa, iar Zidane a confirmat ulterior, într-o conferinţă de presă, că vor fi în lot pentru meciul din campionat cu Elche. Scopul ambilor jucători este de a reintra în formă, de a căpăta ritm de joc pentru meciul de marţi, din Champions League.
Dacă nu vor fi titulari, probabil cei doi vor intra pe parcurs pentru a acumula câteva minute după accidentări.

REAL MADRID SCAPĂ DE ACCIDENTĂRI

Dacă pe parcursul sezonului trupa lui Zidane a fost puternic afectată de accidentări, acum pare că va scăpa de acest aspect. Doar Odriozola şi Carvajal nu s-au antrenat cu echipa, primul din cauza unui disconfort muscular, iar Carvajal este în plin proces de recuperare.
Cu toate astea, Zidane şi-a recuperat o bună parte din cei 11 accidentaţi şi poate alinia un prim 11 competitiv pentru meciul cu Elche din campionat. Această veste vine în contextul unui meci decisiv cu Atalanta din Champions League.
Ultima accidentare suferită de Hazard a fost pe 3 februarie. S-a vehiculat atunci că va reveni în martie sau aprilie, iar belgianul este gata să evolueze din nou în tricoul spaniolilor. La rândul său, Sergio Ramos a decis să fie supus unei intervenții chirurgicale pentru a pune capăt problemelor de menisc la genunchiul stâng. Astfel, Ramos a fost recuperat mai rapid decât se preconiza.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59