Houssem Aouar este poate jucătorul lui Lyon care a strălucit cel mai mult în actuala ediție de Champions League, fiind instrumental pentru parcursul fantastic al formației lui Rudi Garcia, care acum două zile a pierdut semifinala de Ligă împotriva lui Bayern.
Ieri, Juninho Pernambucano, directorul sportiv al lui Lyon, a anunțat că Moussa Dembele și
Houssem Aouar nu vor mai continua cel mai probabil, la Lyon. Primul e nemulțumit de statutul de rezervă, în timp ce mijlocașul de 22 de ani consideră că e momentul pentru a face un pas în față în carieră.
Fotbal
Agentul lui Benzema a explodat la adresa FIFA după ce francezul a fost "exclus" din echipa ideală
18/01/2022 LA 05:17
Pentru Aouar există interes din partea celor mai bune formații de pe continent. Juventus a făcut o ofertă, iar Arsenal spera la rândul ei că își va întări linia de mijloc cu un fotbalist extrem de înzestrat. "Tunarii" l-au oferit pe Guendouzi, fotbalist intrat în dizgrația lui Arteta + o sumă de bani, dar Aouar va ajunge sub comanda lui Zidane, la Real Madrid.

Benzema, cheia transferului lui Aouar la Real Madrid

Mundo Deportivo scrie că la această mutare a contribuit decisiv prezența lui Zizou pe banca tehnică a grupării blanco, dar și relația fantastică pe care Aouar o are cu Benzema, un alt fotbalist cu origini algeriene.
Familiile celor doi jucători au locuit mult timp în aceeași zonă într-un cartier din Lyon, iar Aouar a crescut avându-l ca model pe Karim. Chiar dacă între cei doi e o diferență de vârstă, au devenit extrem de apropiați, Benzema sfătuindu-l mereu înainte de partidele importante.
Real Madrid a oferit deja 50 de milioane de euro pentru mijlocașul francez care poate evolua atât în centru, cât și în stânga, însă pretențiile lui Lyon sunt ceva mai mari, mai ales că jucătorul e legat de contract cu gruparea din Hexagon până în 2023. Totuși, oficialii înțeleg că e momentul potrivit să se despartă de jucătorul crescut în propria Academie, astfel că șansele unei mutări sunt foarte mari, condiția fiind ca fosta "Regină a Europei" să vină cu o ofertă ușor îmbunătățită.
Liga
Gerard Pique recunoaște superioritatea lui Real Madrid înainte de primul "El Clasico" al anului
10/01/2022 LA 19:51
Liga
Benzema și Vinicius Jr. au adus a 15-a victorie a celor de la Real Madrid în La Liga
08/01/2022 LA 21:54