Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Arteta a rupt tăcerea! Ce a spus despre posibilitatea să ajungă pe banca Barcelonei

Cosmin Cioboata

Actualizat 03/03/2021 la 17:38 GMT+2

Mikel Arteta (38 de ani) a negat posibilitatea de a ajunge pe banca Barcelonei, indiferent dacă Joan Laporta va deveni sau nu noul președinte al clubului catalan.

Mikel Arteta of Arsenal during Southampton v Arsenal, The Emirates FA Cup Fourth Round, on January 23, 2021 in Southampton, England.

Credit imagine: Getty Images

Barcelona se pregătește pentru alegerile prezidențiale. Joan Laporta este unul dintre cei 3 candidați rămași în cursă, alături de Victor Font și Toni Freixa. Așa cum era de așteptat, cu toții au început să facă promisiuni răsunătoare, pentru a atrage cât mai multe voturi.
Spre exemplu, Laporta, cel care s-a aflat la cârma Barcelonei și în trecut, a spus că "Messi va rămâne la echipă doar dacă el va deveni președinte".
De asemenea, presa iberică a aflat numele antrenorului pe care Laporta ar dori să-l aducă pe Camp Nou dacă va ajunge din nou la conducere: Mikel Arteta.

Arteta nu se gândește la o aventură pe banca Barcelonei

Întrebat despre această ipoteză, managerul lui Arsenal a negat totul, spunând că este concentrat pe munca depusă la formația londoneză:
"Sunt la Arsenal și vreau să rămân aici. Întotdeauna vor exista speculații, mai ales când au loc alegeri pentru un nou președinte.
Evident, am fost crescut acolo ca jucător și vor exista mereu legături între mine și club. Dar sunt complet concentrat pe munca de la Arsenal.
Mai am mult de muncit pentru a ajunge unde îmi doresc. Deocamdată sunt managerul lui Arsenal și vreau să fac mai mult decât am făcut până acum", a declarat Mikel Arteta, citat de Diario Sport.
Arteta se află la prima experiență ca antrenor principal, la Arsenal. Spaniolul mai are contract cu "tunarii" până în vara anului 2023. La ora actuală, formația de pe Emirates se află pe locul 10 în Premier League, la 7 puncte în spatele zonei cupelor europene.
Arsenal s-a calificat în optimile Europa League, unde va da piept cu Olympiacos.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo