Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Arturo Vidal a părăsit nervos antrenamentul Barcei după ce a aflat că nu va fi titular în El Clasico

Sebastian Ujica

Publicat 18/12/2019 la 14:13 GMT+2

Barcelona - Real Madrid este în această seară de la ora 21.00.

Lionel Messi of FC Barcelona celebrates with his teammates Arturo Vidal and Arthur Melo of FC Barcelona after scoring his team's second goal during the La Liga match between Real Betis Balompie and FC Barcelona at Estadio Benito Villamarin on March 17, 20

Credit imagine: Getty Images

Mijlocașul celor de la FC Barcelona, Arturo Vidal, a plecat nervos în mijlocul antrenamentului echipei de astăzi după ce a aflat că nu va fi pe teren din primul minut al partidei cu Real Madrid din această seară, anunță ESPN.
Chilianul a avut o discuție cu antrenorul echipei, Ernesto Valverde, cel care l-a informat de decizie, iar Vidal a decis să plece de la baza de antrenament și viitorul său la club este incert.

A plecat nervos de la antrenament

Vidal a fost titular în doar una din ultimele 7 partide ale Barcelonei în toate competițiile, cea cu Inter Milano din UEFA Champions League, când Barcelona era deja calificată și a menajat mai mulți jucători.
Conform sursei citate, colegii lui Vidal au încercat să-l consoleze însă nu au avut succes. Vidal poate pleca în iarnă de la Barca, având deja discuții formale cu cei de la Inter Milano.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo