Noul președinte al Barcelonei, Joan Laporta, a ajuns la un acord cu Sergio Aguero pentru ca argentinianul să semnze un contract valabil pe doi ani cu Barcelona. Contractul lui Aguero expiră în această vară.
Conform celor de la AS, singurul motiv pentru care contractul cu Sergio Aguero nu a fost încă semnat este că deși Laporta va prelua conducerea Barcelonei cât de curând, deocamdată Carles Tuesquets este încă interimar.
Agentul lui Aguero, Hernan Reguera, a discutat anterior cu toți candidații la președinția Barcelonei iar Laporta a fost convins. Catalanii și-au asigurat deja serviciile unui alt jucător de la City, fundașul central Eric Garcia (20 de ani).
Liga
Ronald Koeman a ajuns la capătul răbdării la Barcelona: "M-am săturat! Am vorbit și cu președintele"
ACUM 12 ORE

Sergio Aguero, din ce în ce mai aproape de Barcelona

Pentru Aguero, care a fost folosit puțin în acest sezon de Guardiola, un transfer la Barcelona ar reprezenta un nou început după un sezon marcat de accidentări și COVID-19.
Fostul portar legendar al Barcelonei și director sportiv, Andoni Zubizarreta, a fost aproape de a-l aduce pe Aguero pe Camp Nou încă din 2014, scrie AS, însă în cele din urmă l-a ales pe Luis Suarez, transferul uruguayanului dovedindu-se un mare succes la club.
De asemenea, se pare că transferul lui Aguero nu ar opri venirea lui Haaland, norvegianul fiind în continuare prioritatea catalanilor în această vară.
Aguero ar reprezenta un rival important pentru norvegian dar și un înlocuitor excelent, trecându-se astfel la următorul nivel după ce în acest sezon catalanii au fost nevoiți să se bazeze pe serviciile lui Martin Braithwaite.
Premier League
Sergio Aguero e la mare căutare, dar argentinianul are pretenții financiare colosale
ACUM 12 ORE
Bundesliga
Mundo Deportivo: Transferul lui Haaland costă aproape 500 de milioane de euro
IERI LA 07:01