Fostul președinte al celor de la Real Madrid, Lorenzo Sanz, a murit sâmbătă seară după ce fusese internat marți din cauza coronavirusului. Cei de la Real Madrid au transmis un mesaj pe site-ul oficial după aflarea veștii pe cel care a readus-o în elita fotbalului mondial.
Real Madrid, președintele clubului și Comitetul Director ne exprimăm cel mai mare regret la vestea morții lui Lorenzo Sanz, cel care a fost președintele lui Real Madrid între 1995 și 2000. Clubul oferă condoleanțe soției lui, Mari Luiz, copiilor Lorenzo, Francisco, Fernando, Maria Luiz (Malula) și Diana, precum și restului familiei și prietenilor. Condoleanțele noastre sunt oferite și de fanii Realului.
În timpul președinției lui Lorenzo Sanz, Real Madrid a continuat să își crească istoria și statusul legendar. A fost președintele clubului când, după 32 de ani, echipa a câștigat atât de așteptata cupă europeană, la Amsterdam în 1998. Cu Lorenzo Sanz președinte, Real Madrid a câștigat de 2 ori UEFA Champions League și Cupa Intercontinentală, titlul, o Supercupă, un titlu la baschet și Cupa Saporta.
Liga Campionilor UEFA
Pochettino, două decizii super importante înainte de "finala" cu City. Ce a hotărât
ACUM 30 MINUTE
Astăzi, toți fanii plâng după moartea președintelui care și-a dedicat o mare parte din viață pasiunii celei mai mari: Real Madrid. Având în vedere circumstanțele, Real Madrid îi va oferi recunoșterea meritată pe cât de curând posibil
Cei de la Real Madrid i-au oferit și un omagiu video lui Lorenzo Sanz pe rețelele de socializare
Și actualul căpitan al celor de la Real Madrid, Sergio Ramos, a transmis un mesaj prin intermediul rețelelor de socializare după aflarea veștii morții lui Lorenzo Sanz.
Este o zi foarte tristă pentru fanii Realului. Lorenzo Sanz a conectat ziua de ieri cu două cifre pentru istorie: 7 și 8. Moartea lui face și mai triste aceste zile dificile în care ne regăsim. Condoleanțe familiei și prietenilor. Odihnește-te în pace | Sergio Ramos
Raul Gonzales, Fernando Moriente și Iker Casillas au transmis la rândul lor mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare, iar cei de la Marca i-au dedicat prima pagină a ediției tipărite de astăzi
https://i.eurosport.com/2020/03/22/2797016.jpg

Slideshow

Galerie foto. Lorenzo Sanz, președintele care a readus-o pe Real Madrid în elită

7 imagini

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
Soarta lui Pochettino atârnă de un fir de ață. Conducerea lui PSG i-a găsit deja înlocuitor
20/09/2021 LA 05:05
Liga Campionilor UEFA
Un nou record pentru Cristiano Ronaldo în meciul cu Young Boys! Ce performanță a reușit
14/09/2021 LA 17:12