Fostul președinte al celor de la Real Madrid, Lorenzo Sanz, a murit sâmbătă seară după ce fusese internat marți din cauza coronavirusului. Cei de la Real Madrid au transmis un mesaj pe site-ul oficial după aflarea veștii pe cel care a readus-o în elita fotbalului mondial.
Real Madrid, președintele clubului și Comitetul Director ne exprimăm cel mai mare regret la vestea morții lui Lorenzo Sanz, cel care a fost președintele lui Real Madrid între 1995 și 2000. Clubul oferă condoleanțe soției lui, Mari Luiz, copiilor Lorenzo, Francisco, Fernando, Maria Luiz (Malula) și Diana, precum și restului familiei și prietenilor. Condoleanțele noastre sunt oferite și de fanii Realului.
În timpul președinției lui Lorenzo Sanz, Real Madrid a continuat să își crească istoria și statusul legendar. A fost președintele clubului când, după 32 de ani, echipa a câștigat atât de așteptata cupă europeană, la Amsterdam în 1998. Cu Lorenzo Sanz președinte, Real Madrid a câștigat de 2 ori UEFA Champions League și Cupa Intercontinentală, titlul, o Supercupă, un titlu la baschet și Cupa Saporta.
Fotbal
Kylian Mbappe a anunțat decizia de a continua la PSG printr-un mesaj pe Whatsapp
22/05/2022 LA 05:04
Astăzi, toți fanii plâng după moartea președintelui care și-a dedicat o mare parte din viață pasiunii celei mai mari: Real Madrid. Având în vedere circumstanțele, Real Madrid îi va oferi recunoșterea meritată pe cât de curând posibil
Cei de la Real Madrid i-au oferit și un omagiu video lui Lorenzo Sanz pe rețelele de socializare
Și actualul căpitan al celor de la Real Madrid, Sergio Ramos, a transmis un mesaj prin intermediul rețelelor de socializare după aflarea veștii morții lui Lorenzo Sanz.
Este o zi foarte tristă pentru fanii Realului. Lorenzo Sanz a conectat ziua de ieri cu două cifre pentru istorie: 7 și 8. Moartea lui face și mai triste aceste zile dificile în care ne regăsim. Condoleanțe familiei și prietenilor. Odihnește-te în pace | Sergio Ramos
Raul Gonzales, Fernando Moriente și Iker Casillas au transmis la rândul lor mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare, iar cei de la Marca i-au dedicat prima pagină a ediției tipărite de astăzi
https://i.eurosport.com/2020/03/22/2797016.jpg

Slideshow

Galerie foto. Lorenzo Sanz, președintele care a readus-o pe Real Madrid în elită

7 imagini

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Cum ar fi arătat cele mai tari echipe din La Liga dacă nu ar fi vândut niciun jucător în ultimii ani
29/04/2022 LA 09:24
Ligue 1
"Sergio Ramos știe că a greșit!" În ce condiții ar fi putut să continue la Real Madrid
21/04/2022 LA 04:47