Diego Simeone este aproape de a cuceri al 2-lea titlu în La Liga cu Atletico Madrid. În contextul în care Real Madrid și Barcelona au bugete infinit mai mari decât "saltelarii", performanța ar fi cu adevărat una măreață, dar acest lucru îi va obliga pe șefii clubului să-i întărească echipa lui Simeone pe viitor.
În emisiunea El Chiringuito, cea mai importantă emisiune dedicată fotbalului din Spania, jurnalistul Eduardo Inda a dezvăluit că Simeone le-a solicitat oficialilor readucerea lui Antoine Griezmann pe Wanda Metropolitano.
Francezul a plecat la Barcelona în 2019, în schimbul a 120 de milioane de €, dar nu s-a adaptat foarte bine pe Camp Nou, fiind în multe momente departe de forma care l-a consacrat la Atletico. Simeone e convins că îl poate retransforma pe Griezmann în omul decisiv de acum 3-4 sezoane, când francezul era chiar printre pretendenții la Balonul de Aur.
Liga
Barcelona, tot mai aproape de a ajunge la un acord cu Atletico în privința lui Griezmann
ACUM 2 ORE

Diego Simeone îl vrea înapoi pe Antoine Griezmann

Contractul lui Griezmann cu Barcelona este valabil până în 2024, dar nu ar fi exclus ca gruparea catalană să fie dispusă la negocieri. Joan Laporta va încerca în vară câteva lovituri pe piața transferurilor, iar situația financiară a clubului nu este tocmai roz, astfel că banii luați pe Griezmann ar putea fi de mare folos.
Cota de piață a atacantului de 30 de ani a scăzut enorm în ultimii doi ani, el valorând momentan 60 de milioane de €, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com. Dacă ar reuși să câștige titlul și apoi să-l readucă pe Griezmann contra unei sume apropiate de cea amintită, cei de la Atletico ar oferi o nouă monstră de inspirație în management, făcând un profit uriaș în numai 2 ani și alegându-se și cu un trofeu major, lucru cu care Barcelona nu se poate mândri în această perioadă.
Totul va depinde însă de dorința jucătorului, însă e posibil ca acesta să fie deschis posibilității de a reveni la Madrid. Deși a afirmat mereu că se simte bine la Barcelona, acest lucru s-a văzut rareori și pe teren. În plus, relația sa cu Simeone a fost una extrem de apropiată, iar antrenorul argentinian l-ar putea convinge să revină la echipa la care a ajuns unul dintre cei mai buni atacanți din lume.
Serie A
5 motive pentru care Serie A este cel mai imprevizibil campionat din Europa
19/09/2022 LA 11:24
Liga
Simeone, "înțepături" pentru Real Madrid! Ce a spus Ancelotti după derby-ul cu Atletico
19/09/2022 LA 06:54