Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Atletico e aproape de titlu, dar Simeone vrea întăriri! Ce jucător le-a cerut argentinianul șefilor

Nicu Savin

Publicat 12/05/2021 la 11:44 GMT+3

Atletico Madrid este la câțiva pași de a cuceri titlul în La Liga, dar Diego Simeone se gândește deja la sezonul viitor. Conform presei iberice, antrenorul argentinian le-a cerut șefilor de pa Wanda Matropolitano să încerce readucerea lui Antoine Griezmann.

Diego Simeone (Atlético)

Credit imagine: Getty Images

Diego Simeone este aproape de a cuceri al 2-lea titlu în La Liga cu Atletico Madrid. În contextul în care Real Madrid și Barcelona au bugete infinit mai mari decât "saltelarii", performanța ar fi cu adevărat una măreață, dar acest lucru îi va obliga pe șefii clubului să-i întărească echipa lui Simeone pe viitor.
În emisiunea El Chiringuito, cea mai importantă emisiune dedicată fotbalului din Spania, jurnalistul Eduardo Inda a dezvăluit că Simeone le-a solicitat oficialilor readucerea lui Antoine Griezmann pe Wanda Metropolitano.
Francezul a plecat la Barcelona în 2019, în schimbul a 120 de milioane de €, dar nu s-a adaptat foarte bine pe Camp Nou, fiind în multe momente departe de forma care l-a consacrat la Atletico. Simeone e convins că îl poate retransforma pe Griezmann în omul decisiv de acum 3-4 sezoane, când francezul era chiar printre pretendenții la Balonul de Aur.

Diego Simeone îl vrea înapoi pe Antoine Griezmann

Contractul lui Griezmann cu Barcelona este valabil până în 2024, dar nu ar fi exclus ca gruparea catalană să fie dispusă la negocieri. Joan Laporta va încerca în vară câteva lovituri pe piața transferurilor, iar situația financiară a clubului nu este tocmai roz, astfel că banii luați pe Griezmann ar putea fi de mare folos.
Cota de piață a atacantului de 30 de ani a scăzut enorm în ultimii doi ani, el valorând momentan 60 de milioane de €, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com. Dacă ar reuși să câștige titlul și apoi să-l readucă pe Griezmann contra unei sume apropiate de cea amintită, cei de la Atletico ar oferi o nouă monstră de inspirație în management, făcând un profit uriaș în numai 2 ani și alegându-se și cu un trofeu major, lucru cu care Barcelona nu se poate mândri în această perioadă.
Totul va depinde însă de dorința jucătorului, însă e posibil ca acesta să fie deschis posibilității de a reveni la Madrid. Deși a afirmat mereu că se simte bine la Barcelona, acest lucru s-a văzut rareori și pe teren. În plus, relația sa cu Simeone a fost una extrem de apropiată, iar antrenorul argentinian l-ar putea convinge să revină la echipa la care a ajuns unul dintre cei mai buni atacanți din lume.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo