Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Atletico Madrid a refuzat o ofertă de 50 de milioane de € de la Juventus pentru Alvaro Morata

Nicu Savin

Actualizat 10/09/2020 la 17:08 GMT+3

Conform jurnaliștilor de la Marca, Juventus a înaintat o ofertă de 50 de milioane de € către Atletico Madrid pentru Alvaro Morata. Gruparea de pe Wanda Metropolitano a refuzat însă această ofertă și nu dorește să se despartă de atacant, care mai are contract până în 2023, având și o clauză de reziliere de 150 de milioane de €.

Juventus a oferit 50 de milioane de € pentru Alvaro Morata, dar Atletico Madrid a refuzat-o

Credit imagine: Getty Images

Juventus este disperată să transfere un atacant cât mai repede, iar Suarez și Morata sunt principalele 2 ținte. Uruguayanul s-a înțeles cu "Bătrâna Doamnă", dar despărțirea sa de Barcelona nu este tocmai ușoară, deaoarece fotbalistul nu dorește să renunțe la compensațiile financiare de la rezilierea contractului.
Ca atare, Juventus a făcut o ofertă concretă pentru Morata, dar Atletico Madrid nu vrea să se despartă de acesta și a refuzat-o categoric. Chiar dacă lui Morata i-ar surâde ideea de a se întoarce la Juventus, unde a avut o perioadă foarte bună între 2014 și 2016, e greu de crezut că torinezii vor găsi resursele financiare pentru realizarea acestui trasfer.
De plata clauzei de 150 de milioane de € nici nu poate fi vorba, dar Juventus nu pare să aibă resurse nici pentru a mări oferta de 50 de milioane, bugetul clubului fiind grav afectat de pandemia de coronavirus.
Atletico Madrid i-a plătit lui Chelsea 55 de milioane de € în schimbul lui Morata, astfel că e greu de crezut că îl va lăsa să plece, indiferent de dorința jucătorului. Pierderea lui Morata l-ar lăsa descoperit pe Diego Simeone cu puțin timp înainte de startul noului sezon și tocmai de aceea șansele ca acesta să ajungă la Juventus scad pe zi ce trece.
Astfel, dacă nu va exista o întorsătură radicală a lucrurilor, Morata va începe un nou sezon la Atletico, echipă al cărei golgheter a fost anul trecut cu 16 goluri marcate în toate competițiile.
Alvaro Morata a mai evoluat la Juventus în perioada 2014-2016, reușind să înscrie 27 de goluri în 93 de apariții. Internaționalul spaniol și-a trecut în palmares 5 trofee alături de "bianconeri": 2 titluri în Serie A, 2 Cupe și o Supercupă a Italiei.
Spectacolul din Premier League se întoarce! Acesta este programul meciurilor din prima etapă care vor fi transmise pe Eurosport 1:
picture

Etapa 1, Premier League 2020-2021

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo