Ronald Koeman nu l-a dorit în echipa sa pe Luis Suarez, iar uruguayanul a fost nevoit să plece de la Barcelona. A ales să rămână în La Liga, semnând pe 2 ani cu Atletico Madrid, iar timpul a demonstrat că atât jucătorul cât și clubul a au făcut alegeri cât se poate de inspirate.
Suarez a marcat 16 goluri până acum și este golgheter în Spania, atacantul contribuind decisiv la parcursul foarte bun al "saltelarilor", care sunt mari favoriți la cucerirea titlului.
https://i.eurosport.com/2021/02/08/2988581.jpg
Fotbal
Cum arată lista scurtă a favoriților pentru Balonul de Aur! Jucătorii din Premier League domină
08/10/2021 LA 16:09

Luis Suarez poate rămâne liber de contract în vară

Când a semnat cu Atletico, Suarez și-a pus în contract mai multe clauze. Una dintre ele s-a activat deja, uruguayanul asigurându-și un bonus financiar pentru că a ajuns deja la 15 goluri marcate. Mai mult ca sigur, se va activa și cea de-a 2-a, care prevede un alt bonus dacă atacantul va marca 20 de goluri, obiectiv simplu de îndeplinit în condițiile în care mai are nevoie de numai 4 reușite.
Totuși, în înțelegerea cu Suarez există o clauză care le poate da emoții celor de la Atletico. Jurnaliștii de la Marca anunță că uruguayanul poate alege să rămână liber de contract la finalul acestui sezon și să semneze cu orice echipă.
E greu de crezut însă că Suarez va activa acea clauză, deoarece se simte foarte bine la Atletico și e greu de crezut că va avea oferte financiare foarte mari, el având deja 34 de ani.
Liga
Luis Suarez a dezvăluit cât a durat convorbirea prin care Koeman l-a îndepărtat de la Barcelona
07/10/2021 LA 06:22
Liga
Barcelona, un nou transfer de neînțeles! Atacantul care vine în iarnă să îl "salveze" pe Koeman
06/10/2021 LA 04:43