Fără Moussa Dembele, Joao Felix, Jose Maria Gimenez, Thomas Lemar sau Kieran Trippier, cei de la Atletico știau că nu aveau cum să aibă parte de o deplasare ușoară la Granada.
Granada confirmă faptul că sezonul precedent nu a fost un accident și se află din nou în primele zece echipe din La Liga, fiind pe locul opt. De cealaltă parte, Atletico Madrid venea la acest meci din postura de lider autoritar, cu cinci puncte avans însă cu două meciuri mai puțin față de Real Madrid.
Meciul a fost unul echilibrat și niciuna dintre echipe nu a reușit să marcheze până la pauză, Atletico afișând o formație inedită cu trei fundași și un duo ofensiv format din Suarez și Correa.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

Atletico Madrid, din ce în ce mai aproape de titlul din La Liga

În a doua parte însă cei de la Atletico au început să controleze mult mai bine partida iar Marcos Llorente a deschis scorul în minutul 63. Gazdele nu aveau însă să renunțe așa ușor astfel că Granada a egalat doar trei minute mai târziu prin Yangel Herrera.
Totuși, lovitura de grație a fost dată de Angel Correa în minutul 75 pentru a o aduce pe Atletico mai aproape de titlu. Astfel, trupa lui Simeone rămâne lider în clasament și este formația cu cea mai bună apărare (doar 13 goluri primite în 23 de meciuri) și cel mai bun atac, la egalitate cu Barcelona. Avem parte de un sezon cu adevărat dominant al echipei lui Simeone, care a avut parte de o singură înfrângere până acum în această stagiune.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59