Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Atletico Madrid, favorită la câștigarea LaLiga!" Zidane, resemnare sau tactică înaintea derby-ului?

Irina Aldea

Publicat 11/12/2020 la 19:36 GMT+2

Real Madrid primește mâine, de la ora 22.00, vizita rivalilor locali de la Atletico Madrid, în etapa cu numărul 13 din La Liga.

Zinedine Zidane

Credit imagine: Getty Images

Zinedine Zidane, antrenorul campioanei Spaniei, a susținut o conferință de presă vineri seară, premergătoare derby-ului de mâine pe care Real Madrid îl va disputa cu liderul din La Liga, Atletico Madrid. "Zizou" este convins că băieții lui Diego Simeone pleacă cu prima șansă la câștigarea titlului în acest sezon competițional, în care Real a pierdut puncte importante în momente neașteptate, iar Barcelona este foarte departe de podium.
Întrebat vineri, într-o videoconferinţă de presă, dacă Atletico are prima şansă la cucerirea titlului în Spania, Zinedine Zidane a răspuns: ''Da, cu siguranţă. Atletico dovedeşte că prin tot ceea ce face câştigă... Este o echipă competitivă, iată că acum este pe primul loc''. Real Madrid şi Atletico Madrid se vor confrunta sâmbătă seara în etapa a 13-a din La Liga, meciul fiind derby-ul rundei.

Zidane, resemnare sau tactică înaintea derby-ului cu Simeone

Totuși, Zidane nu este pregătit să renunțe înaintea luptei de mâine cu Atletico Madrid, astfel că este hotărât să continue seria victoriilor ''galacticilor'': ''Ne cunoaştem adversarul, ştim situaţia. Mâine (sâmbătă) vreau să facem un meci cât mai bun, să arătăm ce putem, să arătăm la fel de bine ca în jocul câştigat cu Borussia Moenchengladbach din UEFA Champions League (2-0)'', a spus Zidane.
Real Madrid este momentan pe locul 4 în clasament, cu 20 de puncte, la 6 puncte de liderul Atletico, dar și în spatele lui Real Sociedad și Villareal. Madrilenii lui Zidane au o singură victorie în utlimele 4 etape, obținută chiar în ultima etapă, scor 1-0 cu Sevilla. În plus, în ultimele 6 dueluri directe cu Atletico, Real a câștigat o singură partidă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo