Suspendarea lui Kieran Trippier pe o perioadă de 10 săptămâni pentru încălcarea regulilor de pariere îi creează mari probleme lui Diego Simeone. Sime Vrsaljko a rămas singurul fundaș dreapta de meserie din lotul madrilenilor, astfel că antrenorul argentinian își dorește să împrumute un jucător pe acest post.
Principalul vizat este Ainsley Maitland-Niles, fundașul lui Arsenal. Acesta a început doar 4 meciuri ca titular în acest sezon de Premier League, astfel că "tunarii" sunt deschiși la negocieri pentru un împrumut. Presa engleză a scris și în vară despre interesul lui Atletico pentru jucătorul de 23 de ani, dar până la urmă nu s-a materializat nimic.

Atletico vrea să-l împrumute pe Maitland-Niles

Liga
Suarez a reacționat la adresa arbitrajului după meciul lui Atletico: "Mereu același protagonist"
ACUM O ZI
Relațiile dintre Atletico Madrid și Arsenal sunt foarte bune. Thomas Partey a ajuns pe Emirates înaintea acestui sezon de la Atletico, iar Lucas Torreira este împrumutat de "tunari" la clubul din capitala Spaniei până în vara anului viitor.
Maitland-Niles este nemulțumit de statutul său la Arsenal și în vară a fost foarte aproape de un trasnfer la Wolverhampton, dar clubul londonez a refuzat oferta "lupilor". Fundașul dreapta a fost crescut de Arsenal și a jucat doar la clubul londonez până acum, cu o singură excepție: sezonul 2016-2017, când a fost împrumutat la Ipswich Town.
Trippier va lipsi până pe 28 februarie de la Atletico, perioadă în care "saltelarii" vor avea de disputat 12 partide, printre care și turul din optimile de finală ale Champions League, contra lui Chelsea.
https://i.eurosport.com/2020/12/22/2959880.jpg
Liga
Joao Felix, eliminat după ce l-a insultat pe arbitru! Reacția lui Simeone după gestul portughezului
IERI LA 18:53
Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
17/09/2021 LA 14:53