Ivan Rakitic este unul dintre numele cele mai importante de jucători care vor fi transferați în iarnă. Barcelona a vrut să renunțe la el încă din vară și să-l includă într-o afacere pentru aducerea lui Neymar înapoi pe Nou Camp, însă mutarea a picat.
Însă mijlocașul croat nu mai are viitor la Barca. A prin doar 197 de minute în acest sezon de La Liga și un singur meci ca titular. El este dorit de PSB și, mai ales, de Inter Milano. Ultima echipă intrată în cursă este Atletico Madrid.

Atletico l-a mai vrut de două ori

Ligue 1
Neymar a recunoscut că a vrut să plece de la PSG în 2021! De ce a luat această decizie
26/01/2022 LA 11:58
Pentru Atletico este a treia tentativă de a-l aduce pe Ivan Rakitic la echipă. Prima dată, Rakitic a ales-o pe Sevilla după ce a plecat din Bundesliga, iar a doua oară a apărut Barcelona pe fir. Acum, cei de la Atletico speră să-l convingă pe jucător iar acesta este tentat să se mute în capitala Spaniei.
Pericolul pentru Atletico este legat de două aspecte: în primul rând, cei de la Inter Milano insistă enorm pentru mutare iar reprezentantul jucătorului este în contact permanent cu oficialii clubului italian. De asemenea, cei de la Atletico se tem ca Barcelona nu va dori să cedeze un jucător la o adversară din campionat.
Un lucru e cert: dacă în vară a optat să respingă ofertele din Italia și Anglia, fiind tentat doar de varianta PSG înainte ca și această să dispară, în iarnă Rakitic este hotarât să plece în condițiile în care venirea lui Frenkie De Jong din vară și reprofilarea lui Sergi Roberto i-au blocat accesul în echipă.
Ligue 1
PSG, aproape de a transfera un om de bază de la Real Madrid! De ce depinde mutarea
23/01/2022 LA 12:33
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
20/01/2022 LA 06:24