”Sincer, Lautaro este un jucător care ar putea fi util la Barcelona. Știm ce înseamnă să joci alături de nume precum Suarez, Messi și alții extraordinari. Nu spun că este ușor să joci alături de ei”, a declarat Saviola pentru Goal.
”Dybala a spus că a fost foarte greu să joace cu Messi și sunt de acord pentru că este nevoie de un nivel foarte mare de concentrare ca să fii pe același ritm cu el. Pare ușor dar nu este”, a afirmat Saviola, care a jucat la Barcelona între 2001 și 2007.
Lautaro Martinez are o mică experiență alături de Messi, el jucând alături de starul Barcelonei la naționala Argentinei pentru care a evoluat în 17 partide, înscriind nouă goluri. Nu toată lumea consideră însă că ar fi o idee bună pentru Martinez să meargă la Barcelona.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Deși clubul catalan este pregătit să-i ofere un contract în valoare de 10 milioane de euro pe an, conform Goal, Fabio Capello a declarat luni că Martinez ar trebui să rămână la Inter.
”Dacă aș fi în locul lui, aș rămâne la Inter pentru că la Barcelona ar fi rezervă”, a declarat Capello pentru Gazzetta dello Sport.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59