De asemenea, o altă informație interesantă este cea legată de Sergio Ramos. Fundașul central a avut cele mai bune cifre ale sale din ultimii șase ani. El este într-o formă mai bună acum, la 34 de ani, decât era la 29 de ani, informează spaniolii.
Gareth Bale a fost desemnat anterior cel mai rapid jucător din lume cu mingea la picior, galezul fiind capabil să atingă viteza de 36,9 km/h. Bale a atins o viteză impresionantă în finala Cupei Spaniei de pe Mestalla în 2014 atunci când a reușit să alerge 59 de metri în doar 7.04 secunde, performanță care l-a impresionat și pe marele Usain Bolt.
”Cred că Bale este cel mai rapid fotbalist din lume, l-aș putea ajuta cu cariera sa dacă dorește”, a declarat atunci Bolt.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

Gareth Bale, veșnic criticat de fanii lui Real Madrid

Deși a obținut destule trofee cu Real Madrid și chiar a fost o piesă importantă în succcesele europene ale clubului, Bale nu are o relație extrordinară cu antrenorul Zinedine Zidane și nici cu fanii Realului. Pasiunea galezului de 30 de ani pentru golf a deschis multe discuții în Spania, mulțu acuzându-l de lipsă de interes pentru echipa sa.
Cu patru trofee Champions League în palmares alături de Real, Bale este în continuare atacat pentru dragostea sa față de golf.
”Multe persoane au o problemă cu faptul că joc golf. Nu știu care este problema, am vorbit cu medicii și mi-au spus că este în regulă. Presa a creat percepția că îmi face rău golful, că ar trebui să mă odihnesc, că o să-mi aducă accidentări”, a afirmat Bale. Iată însă că ultimele date, care arată că Gareth Bale este într-o formă mai bună ca niciodată, contrazic speculațiile privind golful.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59