Spaniolii de la Marca scriu pe prima pagină a ediției tipărite de astăzi despre intenția lui Gareth Bale de a pleca în iarnă de la Real Madrid. Relația cu Zinedine Zidane este principalul motiv al deciziei: Zidane a decis să nu conteze pe Bale la partida cu Brugge de pe 1 octombrie din UEFA Champions League, lucru care l-a mâniat pe jucător.
Zidane a luat acea decizie la recomandarea staff-ului medical deoarece Bale risca o accidentare dacă era forțat. Jucătorul galez i-a reproșat lui Zidane acel moment iar ruptura este definitivă, scrie Marca. Bale a jucat în următoarea partidă de campionat cu Granada, pentru ca apoi să nu mai fie folosit deloc.
MLS
Luis Suarez, coechipier cu cel mai mare "dușman"? Oferta de ultimă oră primită de uruguayan
26/07/2022 LA 15:41

Vrea în China

Gareth Bale i-a cerut agentului său, Jonathan Barnett, să-i găsească o variantă de plecare de la Real Madrid în iarnă. Astfel, situația din vară se poate repeta. Galezul nu a reușit atunci să se înțeleagă cu vreun club puternic din Europa, solicitând un salariu net de 17 milioane de euro, precum cel pe care îl are la Real Madrid.
Astfel, a apărut varianta China. În vară au fost cei de la Jiangsu Suning, echipa antrenată de Cosmin Olăroiu. Acum, în pole position este Shanghai Shenhua, echipă la care evoluează jucători precum El Shaarawy sau Ighalo. Rămâne de văzut care va fi suma cerută de Real Madrid în schimbul jucătorului galez care a reprezentat recordul de transfer în momentul venirii de la Tottenham.
MLS
Gareth Bale nu se retrage după Cupa Mondială din 2022! Ce planuri are starul galez
12/07/2022 LA 14:22
MLS
Cine sunt cei mai bine plătiți 10 jucători din istoria MLS! Bale sau Beckham nu se află pe listă
01/07/2022 LA 11:34