Spaniolii de la Marca scriu pe prima pagină a ediției tipărite de astăzi despre intenția lui Gareth Bale de a pleca în iarnă de la Real Madrid. Relația cu Zinedine Zidane este principalul motiv al deciziei: Zidane a decis să nu conteze pe Bale la partida cu Brugge de pe 1 octombrie din UEFA Champions League, lucru care l-a mâniat pe jucător.
Zidane a luat acea decizie la recomandarea staff-ului medical deoarece Bale risca o accidentare dacă era forțat. Jucătorul galez i-a reproșat lui Zidane acel moment iar ruptura este definitivă, scrie Marca. Bale a jucat în următoarea partidă de campionat cu Granada, pentru ca apoi să nu mai fie folosit deloc.
Liga
Bale va lipsi o perioadă îndelungată din cauza ultimei accidentări! Ce meciuri va rata galezul
18/09/2021 LA 13:53

Vrea în China

Gareth Bale i-a cerut agentului său, Jonathan Barnett, să-i găsească o variantă de plecare de la Real Madrid în iarnă. Astfel, situația din vară se poate repeta. Galezul nu a reușit atunci să se înțeleagă cu vreun club puternic din Europa, solicitând un salariu net de 17 milioane de euro, precum cel pe care îl are la Real Madrid.
Astfel, a apărut varianta China. În vară au fost cei de la Jiangsu Suning, echipa antrenată de Cosmin Olăroiu. Acum, în pole position este Shanghai Shenhua, echipă la care evoluează jucători precum El Shaarawy sau Ighalo. Rămâne de văzut care va fi suma cerută de Real Madrid în schimbul jucătorului galez care a reprezentat recordul de transfer în momentul venirii de la Tottenham.
UEFA Europa Conference League
Mourinho, nemulțumit după victoria cu 5-1 a Romei în Europa! Ce a declarat tehnicianul
17/09/2021 LA 07:25
Liga
Clauză de reziliere stelară pentru Mbappe la Real Madrid! Planul pus la cale de 'galactici'
10/09/2021 LA 18:17