Printre jucătorii care ar putea să plece de pe Santiago Bernabeu se numără și Gareth Bale (30 ani), considerat de Marca"cea mai mare bătaie de cap a Realului". Relația dintre Bale și Zinedine Zidane nu a strălucit de când francezul a revenit pe banca madrilenilor, iar lucrurile nu s-au schimbat nici după ce tehnicianul a declarat că "va conta pe el la fel de mult ca pe oricare alt jucător".
În actuala stagiune, atacantul galez a bifat 18 apariții în tricoul formației "Los Blancos", dintre care numai 3 în 2020.
În locul său, Zidane s-a bazat în majoritatea partidelor pe Vinicius Junior, deși brazilianul are numai 19 ani și un CV mult mai scurt decât cel al lui Bale. După plecarea lui Cristiano Ronaldo la Juventus, majoritatea oamenilor îl priveau pe Bale drept jucătorul capabil să umple golul lăsat de superstarul portughez. Galezul nu s-a ridicat deloc la nivelul lui Ronaldo și a ajuns chiar să privească meciurile de pe banca de rezerve.
Bundesliga
Motivul pentru care Haaland este reticent cu privire la transferul la Real! Ce variante îi surâd
ACUM 8 ORE
https://i.eurosport.com/2020/02/09/2772204.jpg

Bale, înapoi în Premier League?

Presa spaniolă consideră că despărțirea de Bale, pe care au achitat 101 milioane de euro în 2013, reprezintă principala prioritate a madrilenilor în clipa de față. Bale a fost aproape de un transfer vara trecută, dar negocierile cu clubul chinez Jiangsu Suning au picat în cele din urmă, din cauza salariului pe care atacantul l-ar fi primit pe continentul asiatic.
Gareth Bale mai are contract cu Real până în 2022, iar impresarul său susține că galezul nu se gândește la o despățire de clubul spaniol. În prezent, Bale câștigă 17 milioane de euro pe sezon, deși joacă foarte rar. În aceste condiții, madrilenii așteaptă o ofertă în vară, care i-ar ajuta să economisească o sumă de bani cheltuită în zadar.
Având în vedere situația actuală din cadrul clubului, Marca susține că Bale nu va mai continua din vară la Real Madrid, iar printre destinațiile posibile ale atacantului de 30 de ani se numără Premier League și MLS. În cazul în care s-ar materializa prima variantă, Bale s-ar afla la cea de-a doua sa aventură în Anglia.
Galezul și-a început cariera în fotbalul mare la Southampton, pe când avea 17 ani. În urma evoluțiilor strălucite în tricoul "sfinților", Bale a fost cumpărat de Tottenham în 2007, în schimbul sumei de 14 milioane de euro. În 2013, Real Madrid a plătit 101 milioane de euro pentru Bale, devenind cel mai scump transfer din istoria fotbalului, la vremea respectivă.
Din momentul sosirii sale pe Santiago Bernabeu, Gareth Bale a înscris 105 goluri în 246 de apariții. Galezul și-a trecut în palmares 14 trofee alături de Real Madrid, printre care 4 Champions League. În prezent, Bale este cotat la 40 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
Condiția pusă de Zidane. Pe cine trebuie să dea afară PSG, pentru ca francezul să semneze
ACUM 17 ORE
Liga Campionilor UEFA
BREAKING NEWS: Le Parisien anuță că Zidane negociază cu PSG
IERI LA 12:29