Gareth Bale își dorește să plece de la Real Madrid, formația pregătită de Zinedine Zidane, pentru care a bifat foarte puține minute în ultima vreme. În urmă cu două zile, cotidianul Marca anunța că Manchester United se află pe urmele jucătorului de 31 de ani, care a declarat că ia în calcul un transfer în Premier League.
În aceste condiții, "diavolii roșii" vor fi nevoiți să achite 24,2 milioane de euro ca să-l aducă pe Bale. Totuși, nu suma de transfer reprezintă marea problemă pentru United, ci salariul uriaș pe care și-l dorește galezul. Acesta a recunoscut de curând că va alege să plece de pe Bernabeu doar dacă o altă formație îi va egala salariul actual - 17 milioane de euro/an.
O altă echipă din Premier League interesată de starul galez este Tottenham, însă oficialii londonezi n-au fondurile necesare pentru a acoperi cerințele madrilenilor. Bale a mai evoluat pentru Spurs în perioada 2007-2013, înainte ca englezii să-l vândă la Real Madrid pentru o sumă record, la vremea respectivă - 101 milioane de euro.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
În urmă cu câteva zile, Real Madrid l-a vândut pe James Rodriguez la Everton, în schimbul a 22 milioane de euro. "Galacticii" își doresc să obțină o sumă asemănătoare și pe Bale, pe care s-o utilizeze în investițiile viitoare.

Bale, nemulțumit de modul în care este tratat la Real Madrid: "Îmi îngreunează situația"

Întrebat recent dacă se gândește la o revenire în Premier League, Gareth Bale a răspuns afirmativ. În același timp, internaționalul galez a mărturisit că situația actuală de pe Santiago Bernabeu este dificilă, aducând în discuție și transferul ratat la Jiangsu Suning, de vara trecută. La formația chineză, Bale ar fi câștigat 1 milion de lire/săptămână.
"Anul trecut, Real Madrid a blocat totul în ultimul moment. Eram entuziasmat pentru proiectul respectiv, dar nu s-a materializat. Clubul nu m-a lăsat să plec. Eu încă îmi doresc să joc și sunt foarte motivat. Deci, depinde doar de club. Nu pot să fac foarte multe lucruri, ei se află în control. Am un contract, așa că pot doar să continui ceea ce fac deja și să sper că va apărea ceva în viitor.
Soarta mea se află în mâinile clubului, iar ei îmi îngreuneză situația, ca să fiu sincer. Dacă aș primi o ofertă, cu siguranță m-aș uita la ea (n.r. - întrebat despre un posibil transfer în Premier League). A mai rămas mult timp din actuala fereastră de mercato. Timpul ne va spune ce se va întâmpla.", a spus Gareth Bale, pentru Sky Sports.

Zidane continuă "curățenia" la Real Madrid. Bale ar putea fi următorul jucător vândut

Potrivit Marca, coechipierii lui Gareth Bale sunt indiferenți în privința viitorului său la Real Madrid. Atacantul galez a bifat numai 20 de apariții pentru trupa lui Zidane în stagiunea precedentă, în toate competițiile, reușind să înscrie 2 goluri.
Real Madrid continuă să vândă jucători în această vară, iar Bale ar putea fi următorul. Până acum, "galacticii" s-au despărțit de Achraf Hakimi (Dortmund, 40 mil. euro), James Rodriguez (Everton, 22 mil. euro), Oscar Rodriguez (Sevilla, 13,5 mil. euro), Javi Sanchez (Real Valladolid, 3 mil. euro), Alberto Soro (Granada, 2,5 mil. euro), Jorge de Frutos (Levante, 2,5 mil. euro) și Dani Gomez (Levante, 2,5 mil. euro).

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59